Most rocker vagyok? Lehetek rocker?
13/L vagyok. Akusztikus gitáron játszok, de már egy ideje nagyon érdekel az elektromos- és basszusgitár. Kedvenc bandám a Halestorm (Lzzy Hale a kedvenc énekesem ezalapján) legszívesebben mindig sak fekete ruhába járnék. Imádom a gitár riffeket (akármelyik előadótól van a riff, egyszerűen megfog) és imádom a gitárokat.
Azért kérdezem mert nem akarok olyen lenni mint a legtöbb korombeli lány hogy "meghallgattam egy tankcsapda számot most totál rocker vagyok".
Nektek mi a véleményetek?
Az vagy, aminek érzed magad, e téren.
Ha töröknek éreznéd magad, nem lennél az.
Nem hallgatok titokba zsusztin bíbőrt ☺
Szeretem a rockot meg egy kis metál is elmegy. Néha van egy két pop szám is (Hozier - take me to church, Kygo - raging..) ami elmegy de egy idő után idegesítenek. Nightcoret is hallgatok néha. Ja es a "beba pro junior" reklám zenéje szerintem aranyos a babákkal. ☺
Szabadon annak nevezed Magad, aminek szeretnéd :) Amit jónak érzel.
Én feketében járok, metált és kemény rockot hallgatok, életem egyik nagy részei a piercingek, fültágítók, és egyik célom (sok más mellett) a scream-technika elsajátítása.
Ezeken felül mégsem szeretem, ha valaki rockernek, vagy egyébnek hív, mert idegesít. Van nevem, tessék azon szólítani. Ha nem tudja valaki, akkor meg kérdezze meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!