Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akkor is lehetek rocker ha...

Akkor is lehetek rocker ha nem öltözködök úgy?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék olyan lenni, mint azok akik azt állítják magukról, hogy rockerek pedig nem is érzik át az egésznek a lényegét. Nem szeretnék olyan konfliktusokba keveredni, hogy én azt állítom, hogy rocker vagyok de akkor valaki leszól mert nem látszik rajtam, mert a szüleim nem engedik, hogy olyan cuccokat vegyek. Szóval szerintetek állíthatom magamról, hogy rocker vagyok??

#rockerek öltözködés
2014. júl. 5. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Rokker nem csak úgy lehetsz,ha -

Térdig fűzős baki

fél méter hosszú fekete haj

szegecsek anyukádon is

Ha szereted a rockot,és nem hallgatsz titokban Justin Timberlake-t,miért ne?

2014. júl. 5. 17:35
 2/7 anonim válasza:
100%
igen.
2014. júl. 5. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, tiltja a naaaagy Rocker-kódex. Ha nem tartod be minden pontját, akkor már nem lehetsz rocker.

Sajnálom.

2014. júl. 5. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is rockernek tartom magam, de nem öltözök úgy, mert nekem a rock zene tetszik, nem az öltözködési stílusuk. Néha néznek, ha kijelentem, hogy én rocker vagyok, de senki se szólt be érte, miután látták, hogy azért képben vagyok és nem csak az ismert együttesek legnépszerűbb számait ismerve mondom ezt. :)
2014. júl. 6. 02:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek, feldobtátok a napomat :D
2014. júl. 6. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A rockerség nem az öltözködésről szól...
2014. júl. 7. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha még aktuális a kérdés:

Persze, nyugodtan. nekem hangulatomtól függ. Tetszenek is azok a ruhák, de más is tetszik. Néha úgy öltözöm, aztán lehet, hogy a következő pár hónapban nincs hozzá kedvem. De nem vagyok nagyon extrém, és nem hordok nyáron is bőrdzsekit, bár van egy pár. :)

Aki beleköt abba, hogy nem vagyok rocker, csak mert neki van bakancsa, nekem meg nincs, annak azt mondom, vegye meg és olvassa el Jávorszky Béla Szilárd/Sebők János könyvsorozát, A rock története, illetve A magyarock története, 4 kötet, 4x600 oldal A/4-esben. nekem a kedven könyvem, nem kerül többe, mint a bakancsa. :D Ha szereted a zenét, akkor vagy rocker.

2014. júl. 11. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!