Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fordulnak utánnam a...

Miért fordulnak utánnam a férfiak, pedig lapos a popsim?

Figyelt kérdés
Tényleg lapos,mondjuk cicik nagyok nem nagyon nagyok és a hasam is lapos..de én olyan formátlannak gondolom a popsim. Nem is vagyok szép sem,nagy az orrom is,vagyis ilyen kampós a szemeim beesettek a bőrőm hófehér szinte sápadt. Mégis tök sok pasinak bejövök,ilyen "megközelíthetetlennek" tartannak. Nem vagyok egoista,tényleg így van.
2018. júl. 25. 15:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
[IMG] [link]
2018. júl. 26. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom hogy érvényes-e még a kérdés, de azért írok. Szerintem nem vagy teljesen "lapos" inkább átlagos. Lehet hogy a kisugárzásod tetszik nekik, de persze vannak olyanok is, akik erre a testalkatra buknak. Nekem az arcomat nézik meg sokan, nem azért mert szép lenne, hanem inkább jellegzetes (nagyon világos szemeim vannak, és egyikben van egy kék rész, alapból zöldek).

17L

2018. júl. 29. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!