Mennyire veszélyes Miskolc átutazóban? Vasútállomás környékén, Miskolc-Ózd között közlekedő vonaton mennyire fordulnak meg romák?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 22:22
1/5 anonim válasza:
Fordulnak elő vagy fordulnak meg?
Sokkal gyakrabban fordulnak elő/meg mint Pl:Hollókőn vagy a Szépművészeti Múzeumban.
De rendszerint ha nem konfrontálódsz velük akkor észre se vesznek.
2/5 anonim válasza:
Az már Belső-Mordor, úgyhogy ne lepődj meg ha látsz két törpét arrafele bandukolni. Az egyik úgy néz ki, mint egy jóllakott napközis, a másik pedig depressziós és van nála egy gyűrű.
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, amíg nem nézel a szemükbe... vagy rájuk.
4/5 anonim válasza:
Hát azért Ózd szerintem gázabb ilyen szempontból.
5/5 anonim válasza:
De nem lesz semmi bajod, én hétvégén jöttem vissza Miskolcról, két hétig voltam ott, és nem történt konfrontáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!