Miért fordulnak utánnam a férfiak, pedig lapos a popsim?
Figyelt kérdés
Tényleg lapos,mondjuk cicik nagyok nem nagyon nagyok és a hasam is lapos..de én olyan formátlannak gondolom a popsim. Nem is vagyok szép sem,nagy az orrom is,vagyis ilyen kampós a szemeim beesettek a bőrőm hófehér szinte sápadt. Mégis tök sok pasinak bejövök,ilyen "megközelíthetetlennek" tartannak. Nem vagyok egoista,tényleg így van.2018. júl. 25. 15:40
1/12 Metionin válasza:
A popsi nem minden, ha összességében megnyerő a kisugárzásod akkor utánad fordulnak. Nekem meg mellem nincs, mégis néznek :D
2/12 anonim válasza:
Minden nő azt hiszi, hogy nézik szóval nyugi.
3/12 anonim válasza:
Mert ezt addig nem tudják, amíg utánad nem fordulnak.
4/12 anonim válasza:
Egy no nemcsak egy seggbol all.
5/12 anonim válasza:
Az a durva, amikor már a nők hiszik azt, hogy ennyi miatt jó, vagy rossz, hogy milyen a segge...
És még a férfiak a gonoszak, hogy tárgyként néznek rájuk!
Drágáim!
Belső értékeket akarok, nem érdekel a feneked! Azon lehet változtatni, a jellemen nem sokat!
27F
6/12 anonim válasza:
És a lábad, lábfejed milyen? Lehet, hogy van, aki azért fordul meg.
7/12 A kérdező kommentje:
Annyira cukik vagytok és senki sem vette észre mekkora proli vagyok az utánNammal. :D
2018. júl. 25. 21:40
8/12 Miss Endzsi válasza:
Kisugárzás. :D Ha mindenhol lapos lennél is valószínű utánad fordulnának.
9/12 anonim válasza:
"Annyira cukik vagytok és senki sem vette észre mekkora proli vagyok az utánNammal. :D"
Már magából a kérdésből észrevettük, nyugi, nem volt szükség külön kiemelni :D
10/12 A kérdező kommentje:
De te vagy a legnagyobb,hogy itt firkálsz..há'nincs jobb dolgod mazsola?
2018. júl. 26. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!