Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy végre megbéké...

Mit tegyek, hogy végre megbékéljek? Hogy felejtsek?

Figyelt kérdés

Fura, de soha nem érdekelt annyira még férfi, mint aki miatt éveken át sínylődtem, viszont van neki pár éve valakije. Nem láttam már szinte azóta, hogy együtt vannak, csak facebookon. Szeretném egyszer és mindenkorra lezárni az életem azon részét, amelyben ő érdekel. De valahogy nem tudom, nem tudok önmagam lenni. Hiába észrevettem, hogy ha napokig nem nézek a facebookjuk felé, sokkal könnyebb, jobban érzem magam, utána mindig odavetődöm abban reménykedve, hogy hátha már szabad.

Lehet, hogy plátói az egész, de amikor megismertem évekig többször próbálkozott, én pedig túl félénk voltam, és nem foglalkoztam vele, nem akartam vele kezdeni, most pedig valószínű, hogy azért agyalok ennyit ezen, mert ott van a mi lett volna...

2018. júl. 23. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A legjobb gyógyír erre, ha lebutítod a fejed napi pár órára. Tehát ha sosem néztél sorozatot, akkor itt az ideje. Eleinte erősen kell koncentrálnod, hogy ne gondolkozz közbe, de a 2.3. résztől kezdve már játszi könnyebbséggel fog menni. Javaslom nézd meg: Oh my Venus c. 16 részes sorozatot, pont azoknak való, akik hasonló helyzetben vannak mint te. Nekem segytett, úgy hogy bátran merem ajánlani:)
2018. júl. 23. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ráasdásul egy olyan férfi karaktert személyesíyt meg az egyik főszereplő, aki a későbbiekben mintaként is szolgálhat neked. Nekem már régóta mintám volt, de így élőben filmben látni, hát elég érdekes:D
2018. júl. 23. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mi lett volna...

Meghoztál egy döntést és ezzel vége.

Kapcsold ki a követést, hogy a Facebookon ne lásd amit feltölt és többet ne menj az oldalára. Keress magadnak valakit.

Kár az életed azzal tölteni, hogy olyanra vágysz ami soha nem fog bekövetkezni. Ezt az időt mind azzal tölthetnéd akivel van reális jövőd. Csak pocsékolod az időd.

2018. júl. 23. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
3.! Egyet értek.
2018. júl. 23. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne butítsd le magad, a buta lányokat senki sem szereti, a lebutítás butaság és tényleg buta embereknek való. Sorozatok helyett olvass el inkább egy jó könyvet és gondolkozz el inkább a jövődről. Találd ki hogyan fogsz egy olyan párt találni magadnak, aki megfelelő számodra.
2018. júl. 23. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

5 Ilyen állapotban mint amiben a kérdező, képtelen olvasni, ezt tudhatnád.

Ezt csak az tudja, aki átélt már ilyet.

2018. júl. 23. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. Ez nyomorult féltékenység ne lenne...
2018. júl. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!