Mit tegyek, hogy végre megbékéljek? Hogy felejtsek?
Fura, de soha nem érdekelt annyira még férfi, mint aki miatt éveken át sínylődtem, viszont van neki pár éve valakije. Nem láttam már szinte azóta, hogy együtt vannak, csak facebookon. Szeretném egyszer és mindenkorra lezárni az életem azon részét, amelyben ő érdekel. De valahogy nem tudom, nem tudok önmagam lenni. Hiába észrevettem, hogy ha napokig nem nézek a facebookjuk felé, sokkal könnyebb, jobban érzem magam, utána mindig odavetődöm abban reménykedve, hogy hátha már szabad.
Lehet, hogy plátói az egész, de amikor megismertem évekig többször próbálkozott, én pedig túl félénk voltam, és nem foglalkoztam vele, nem akartam vele kezdeni, most pedig valószínű, hogy azért agyalok ennyit ezen, mert ott van a mi lett volna...
Nincs mi lett volna...
Meghoztál egy döntést és ezzel vége.
Kapcsold ki a követést, hogy a Facebookon ne lásd amit feltölt és többet ne menj az oldalára. Keress magadnak valakit.
Kár az életed azzal tölteni, hogy olyanra vágysz ami soha nem fog bekövetkezni. Ezt az időt mind azzal tölthetnéd akivel van reális jövőd. Csak pocsékolod az időd.
5 Ilyen állapotban mint amiben a kérdező, képtelen olvasni, ezt tudhatnád.
Ezt csak az tudja, aki átélt már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!