Hogyan felejtsek el valakit?
Hosszu evem ota szeretem, remenykedek, de soha nem tortenik semmi. Egyreszt lehet, hogy az en hibam is volt, de mindegy.
Nem birom elfelejteni, barmi amit eddig csinaltam(oltozkodes...minden) egyreszt nekem is tetszett, masreszt tudtam, hogy neki is bejon.
Mindig ugy ereztem, hogy fontos vagyok neki, o az igazi,megis massal van. Hogy heverjem ki? Kinek nezzek ki jol? Mi ertelme nelkule barminek?
Velem is ugyanez volt néhány éve. Próbáltam beleszeretni másokba, de nem sikerült, mindenkiben csak őt kerestem. Aztán amikor a legkevésbé sem számítottam rá, találkoztam valaki mással, akivel egymásba szerettünk.
Szerintem ne erőltesd a dolgot, ha nem lép feléd, ne üldözd, ha azt látja, hogy nem érdekled, talán közeledni fog. Ha mégse, akkor meg lesz majd más, akivel kölcsönös lesz a dolog.
Próbáld magad lefoglalni, ha van hobbid, akkor könnyű, ha nincs keress egyet, de olyat, ami téged igazán érdekel, nem baj, ha őt nem.
Ha tetszett neked, hogy csinosan öltöztél miatta, öltözz továbbra is csinosan. Saját magadnak tetszél, mert ha szépnek látod magad, sokkal kevésbé érzed magad rosszul a bőrödben, mintha nem lennél elégedett azzal, aki a tükörből visszanéz rád.
Hogy mi értelme nélküle bárminek? Azoknak a dolgoknak, amiket csak miatta csináltál, magad miatt nem tetted volna, tényleg nincs értelme nélküle. DE azoknak a dolgoknak, amiket magad miatt teszel, tőle függetlenül, igenis van értelme, mégpedig az, hogy lefoglalod magad, jól érzed magad, miközben ezeket csinálod, ideig-óráig kikapcsolódsz és ez nagyon fontos a te esetedben!
Úgyhogy NE rágódj a múlton, ne rágódj ezen a srácon (feltételezem, ő fiú, te pedig lány), valószínűleg meg se érdemel téged. Ha őszintén jól érzed magad, nem vagy depis, akkor könnyebben bevonzod azt, aki tényleg illik hozzád. Fel a fejjel! :) 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!