Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért engedik a koszos hajlékt...

Miért engedik a koszos hajléktalanokat ingyen utazni?

Figyelt kérdés
Persze mi fizetjük a majdnem 10.000 forintba kerülő bérletet, büdös Jóskához meg oda sem megy az ellenőr, mert elmondása szerint nem az ő dolga.
2018. júl. 23. 10:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8-assal ertek maximalisan ingyen. Majd a szep uj nadragodban oda ulnetek le ahol elozoleg egy retkes csovi ult?
2018. júl. 23. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

1. alapból nem kéne ilyen szar szociális háló, hogy ennyien utcára kerüljenek

2. kényszerelvonókúra - mert a 95%-uk nem "szegény kisemmizett", hanem masszív piás

3. nem kell felengedni őket

2018. júl. 23. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen épp a "csőcselék" hajlesz potyázik önkormis összvonalas bérlettel, na ez a durva! Mintha elkésnének munkából, vagy könyvtárból.
2018. júl. 23. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A blicceléssel van bajom, a hajléktalanokról szólt a kérdés.

"Nyilván nem fizettetném ki vele tudva azt, hogy nincs miből kifizetni."

De akkor ne utazzon rajta.

Az azért nem fair, hogy havi 10 ezerért sok járművön nincs állóhely sem, mert a kerék bent van az utastérben, és ma már fotelnagyságú ülések vannak, állóhely meg csak akkor, ha éppen nem száll fel valaki babakocsival, minden késik, és a tetején még bliccelőkkel, és igen, csövesekkel is tele van.

Ja, és az ellenőrök oda se pillantanak, ha felmutatom a metró bejáratnál a bérletem, pokémon kártyát is mutathatnék, és csak bólintana, míg csacsog a másikkal.

2018. júl. 23. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, azért, amiért a problémás alakok nagy többségét is engedik. Vannak azok az emberek, főleg veszélyes arcok (cigányok), akiknek minden bizonnyal kinyílik a bicska a zsebükben, ha szólni mersz, hogy szálljanak le, még ha nem is büntetik meg, csak leszállítják őket.

A részeg csövesekkel sem akarnak szerintem konfrontálódni. Őszintén, én nem tudom, mi lehetne a megoldás erre a problémára, mert ez igenis probléma. Igazságtalannak érzem én is, hogy minden hónapban tisztességesen megveszem a 10000 ft-os bérletet, más meg ingyen használja, mellesleg összemocskolja, hányja a járműveket. Aki szerint ezt simán el lehet nekik nézni, mert jaj, szegények, hajléktalanok, hát nem tudom... én is sajnálom őket, de azért még a fizető polgárok utazását nem kéne megnyomorítaniuk.

2018. júl. 23. 16:06
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Egyszer fenn, egyszer lent... Bárkiből lehet hajléktalan.
2018. júl. 23. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Több járművön kellene bevezetni az elsőajtós felszállási rendet. Sok buszon még mindig nincs bevezetve! A villamosokon pedig biztonsági őröket kellene alkalmazni, akik ellenőrzik a jegyeket, bérleteket.
2018. júl. 24. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Engedik?
2018. júl. 26. 17:48
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Hogy egyesek mennyire önkényes pofátlan barmok :/
2018. aug. 8. 17:43
 20/21 A kérdező kommentje:

Mármint a hajléktalanra gondolsz mint önkényes, ugye? Büdösen utazni, levizelt

ruhában, fittyet hányva a társadalmi normákra - na ez az önkényesség.

2018. aug. 8. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!