Mi a véleményetek egy olyan ötletről, hogy a BKK összes járatán ingyen de gyors, jól használható wifi lenne, de csak azoknak akik érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkeznek?
Csökkentené a bliccelést?
Más vélemények is érdekelnek.
Aki bliccel az nem a net miatt csinalja. :D
De egyebkent bunozes megelozese erdekeben jo lenne. Hiszen az a rettenetes mennyisegu adat kod es fiok amit az utasok hasznalnanak, forgatnanak az ingyenes wifin siman lenyomozhato lenne. Megoldodna pl hogy ki hol volt egy gyilkossagkor stb...mondjuk a bunozes masik fele meg none pl a sok adat tolvaj es hekker mind jol kihasznalna, ezt a csabito ingyenes "ezusttalcan kinalt" lehetoseget.
Nem csökkentené.
Mondjuk ettől függetlenül lehetne net lassan a BKV járatain, mert a FUTÁR GPS adatait amúgy is folyamatosan mobilneten kell küldje, szóval ha kiépülne a 4.5 meg 5G hálózat, ami elbírja a nagyobb adatforgalmat, akkor szimpatikus lépés lenne a cégtől, minimális többletköltsége jelentve.
Gondolom a BKK elég jó szerződést tudna kipréselni a 3+ mobilszolgáltató egyikéből.
Szia!
Én allergiás vagyok az elektroszmogra. Nem tudnék akkor tömegközlekedéssel utazni, ha az utasok 95%-a netezne és wifi lenne a térben.
Szóval én kiesnék a fogyasztói körből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!