Ennyire állatgyűlölő nemzet lennénk?
Figyelt kérdés
Lelőtték azt a kutyát. Hallom ma a boltban, hogy két ember szinte dicsérte a srácot, előttem álltak a sorban. Utána inkább felhangosítottam a zenét, nem akartam hallani.
Híroldalakon is elég sok az olyan vélemény miszerint az öleb az nem kutya és jól tette a fiú amit tett.
DE már többször szembesültem ezzel a felfogással, két kutyám volt. Mindkettő jól nevelt volt, felszedtem az ürüléküket. Mégis többször kaptam olyan beszólásokat, hogy kutyát kitiltanák a városból, sőt kamaszoktól ilyet is, röhögve "múltkor ilyen kutyát akasztottunk, nem?". Amikor húgom sétáltatja ő mesélte, hogy többször kap "biztosan nyalatja magát a döggel" jellegű beszólásokat. Neki tacskója van, de az is jól nevelt.
24/F
2018. júl. 22. 12:39
21/21 anonim válasza:
Nem vagyunk "allatgyűlölő nemzet", inkabb a végletek nemzete. Rengetegen imádjak a az allatokat, sőt olykor az ember elé helyezik őket. Viszont valóban egyre több az allatkínzós hír, köztük egeszen brutálisak is. És azert ilyenkor felmerül bennem, hogy vajon az ilyen emberek közül, hány olyan lesz, aki "szintet lép" es megteszi emberrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!