Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány helyesen írjon?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok, és nagyon sok olyan fiúval találkoztam már, aki nem adott annyit magára, hogy kirakja az írásjeleket, ékezeteket. Számomra ez egy alap intelligenciát megmutat, hogy mennyire igényes az illető.
Kíváncsi volnék a másik oldal véleményére. A fiúk között is vannak olyanok, akik fontosnak tartják, hogy egy lány legyen ennyire igényes, vagy lány létemre csak én rendelkezem ennyire magas elvárásokkal, és ez már szőrszálhasogatás?
2018. júl. 19. 12:25
22/22 October15 válasza:
Ékezetek kirakása? Jaaaaaaaaaaaaaaa, hogy ha telefonon ír. Az nem helyesírás kérdése hanem lustaságé és az momentán irritáló de nem vágok eret tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!