Te mit tennél ha az éjszaka közepén arra ébrednél hogy betörők vannak a lakásodban?
Nem kell őket megölni, viszont ha rád támadnak és te "visszaütsz",az jogos önvédelem.Az hogy mit tennék attól is függ, mekkora a ház, hányan vannak,mennyire profik,viselnek e maszkot, stb.
De alapvetően a megelőzés híve vagyok.
Amit itt megtalálnak, azt vihetik nyugodtan. :'D
Egyébként meg nyilván szembeszállnék velük, hiszen mégiscsak életveszélynek vagyok kitéve az ittlétüknek köszönhetően. Szerintem lőfegyverrel próbálnék meg szitát készíteni belőle, esetleg konyhakéssel zsülienre vágni.
Segíthetek?
Ezt kèrdeznèm tőlük.
Vagy kiabàlnèk,hogy Gyuri,itt a konkurencia!
Nincs semmiféle fegyverem, pár konyhakést leszámítva xD De lehet, náluk is lenne fegyver, akkor meg nem sokat érnék a kis késeimmel..Plusz valószínűleg simán kicsavarnák a kezemből, pláne, ha többen vannak. Szóval biztos gáz, de én inkább elbújnék és hívnám a rendőrséget. Esetleg kiugranék az ablakon, ha nem laknék olyan magasan és valami biztonságos helyre mennék, aztán onnan tárcsáznám őket :D
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!