Ti gondoltatok már arra hogy mit tennétek akkor ha az éjszaka közepén betörnének hozzátok?
Készíts egy gyors gombot Youtube live -hoz hogy ha jönnek, rögtön indítod, és feltöltöd a csatornádra és iratkozzon fel rá pár ismerősöd, hogy ha betörnek rögtön live-ba feltedd a betörőket, hogy hamar elkapják őket.
Ez nem véd meg attól, hogy megverjenek, megöljenek, de ha túléled akkor legalább lesz róluk bizonyíték.
Nem gondolkodom rajta, semmi értelme. Ha egyenesen és mozdulatlanul állna, akkor sem tudnám tökönrugni sem, annyira béna vagyok. A karjaim jobbak, felkapnék valamit. De főleg a védangyalomban bízom, aztán lesz, ami lesz. De egyébként is nyilván az adott szituból hoznék ki valamit.
De ide nem igazán törnek be, ember se nagyon jár erre. Nem véletlenül nem zárjuk a bejárati ajtót nappal, pedig kerítés sincs. Egyszerűen elhanyagolható az esélye a betörésnek, lusták ahhoz, hogy ideáig eljöjjenek a faluból.
Úgyhogy felkapnék egy nehéz tárgyat, ez lenne a legjobb esélyem (arra, hogy lecsukjanak súlyos testi sértésért).
Csak nekem jut eszembe a rendőrség?
Én egyszer arra jöttem haza hogy feszegették a zárat marmint a zár meg volt sérülve, ahogy jött az este/éjszaka lefeküdtem aludni es rámjött a para, kezdtem reszketve félni, szorongattam a telomat hivjam e a rendőrséget, erre kopognak az éjszaka közepén. Kimegyek es nicsak egy rendőr! :D a szomszédban keresett valakit (a szomszédék eléggé illegalisan éltek de elkoltoztek) de legalabb igy megtudtam vele beszelni a bajomat.
Olyan hihetetlen volt az egesz mint valami vonzas torvenye hogy remegek egy rendőrért, erre megjelenik nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!