Szerintetek jogosan veszem bunkóságnak, ha messengeren rámírnak az ismerőseim írogatunk majd lelépnek szó nélkül?
Mecsoda kardinális problémák tejóég. Ómájgád, dzsízeszprájsz :D
(na lehet neki esni a piros lepontozógombnak)
De épp azért, mert ezeket a kis kütyüket mindenhova tudjuk vinni, nem fogunk tudni válaszolni egy csomószor. Mert orvosnál a váróban tudok írni, de ha behívnak, nem mondom, hogy bocsánat doktor úr, el kell köszönnöm. Csak bedobom a táskámba a telefonomat, és kész.
Ugyanígy mehet ez tömegközlekedésen, amíg várom a buszt, vagy ülök rajta, tudok írni, ha kapaszkodnom kell nem megy, ha a tömeggel leszállok, nem megy. Persze lehetek az a phasz az utcán, aki nekimegy mindennek, mert állandóan a telefonját bámulja.
Hát, én is mindig ezt csinálom, és az ismerőseim is. Szerintem nem bunkóság. Legalábbis manapság, amikor bármikor bárhonnan írhatsz, szerintem nem. Régebben amikor még nem volt okostelefon és még csak egy számítógép volt háztartásonként akkor persze rendesen elköszöntünk pl msn-en egymástól, hiszen csak meghatározott időben tudtunk beszélgetni. Az meg fura lett volna, ha csak úgy lelépek, se puszi, se pá, és két nap múlva ráírok mintha mi sem történt volna.
Most viszont ha valaki rámír, rögtön tudok válaszolni munkahelyről, budiról, bárhonnan. Köszöngetni szerintem így felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!