Trafikosok, miért tartjá (to) k ezt bunkóságnak?
Benne vagyok egy trafikos csoportban facebookon, mert viccesek a bejegyzések és jókat szoktam nevetni.
Többször is írták ott dolgozók, hogy milyen zavaró amikor kint cigizik, és bemegy mellette a vevő a boltba, köszönés meg minden nélkül.
A napokban velem is megesett, hogy álltak a trafik előtt vagy 4-en, én mentem volna be, közben végig szugerált mindegyik, és láttam h az egyik megforgatja a szemét épp amikor bementem. Persze, kiderült, hogy ő a pultos, és végig ilyen flegmán szolgált ki.
A dohányboltok előtt rendszeresen bagóznak az emberek, nekem honnak kéne tudnom, hogy az egyik ott dolgozik?
Oké, de akkor mi történt, miután ő is bement, és kiderült, hogy ő az eladó? Egyikőtök se köszönt a másiknak utólag?
Persze, hogy nem tudhatod, ki kicsoda a bolt előtt. Azt tényleg nem várhatja el tőled senki, hogy felismerd az eladót, hacsak nem hord valami egyenruhát. De gondolom a trafikosoknak olyan nemigen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!