Ti is szoktátok magatokat haszontalannak, értelmetlennek érezni?
én nem szoktam
hazaérek, akkor játszom a haverokkal neten, vagy programozok, esetleg filmezek vagy tanulok valamit
ha úgy van lehetőség, akkor barátnőzök
bármit csinálok, az számomra hasznos
Természetesen nem. Felnőtt ember vagyok, reális önértékeléssel és megvalósítható célokkal, és minden nap teszek vmit a céljaim megvalósulásáért. Ez számodra is járható út. És nem csak falvaknál nagyobb méretű települések lakói számára.
Hogy szeretnél visszanézni 2-5-10 múlva erre az életszakaszodra?
Nem, mert vannak tengerimalacaim és amikor hazamegyek, mindig boldog vagyok, ha meglátom őket. Ezenkívül szeretek finom csokikat és más finomságokat enni, olyankor is azt érzem, hogy érdemes élni. Annyira finom tud lenni egy mogyorós csoki, vagy marcipán.
Ezenkívül felhívom valamelyik barátnőmet és tervezünk valami programot. Nyáron sokat strandoltunk, ilyenkor meg közösen megyünk karácsonyi ajándékokat venni, vagy beülünk egy kávézóba. Most éppen közös mozizást tervezünk.
Rájöttem, hogy akkor vagyok legboldogabb, ha van valamilyen tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!