Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is szoktátok magatokat...

Ti is szoktátok magatokat haszontalannak, értelmetlennek érezni?

Figyelt kérdés
Hazaérek a melóból és azon kívül, hogy nyomkodom a telóm, csak nézek ki a fejemből. Évente 2-3szor elmegyek nyaralni pl most voltam az alpokban előtte Barcelonában, de amint visszacsöppenek a hétköznapokba olyan értelmetlennek érzem az életem. Eszem, dolgozom, alszom és ennyi. Faluban lakom, kicsi a lakosság és a korosztályomban nincs senki (19 vagyok). Eléggé elveszettnek érzem magam.

2018. júl. 12. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

én nem szoktam

hazaérek, akkor játszom a haverokkal neten, vagy programozok, esetleg filmezek vagy tanulok valamit

ha úgy van lehetőség, akkor barátnőzök

bármit csinálok, az számomra hasznos

2018. júl. 12. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha valamire igényed van, csináld. Ha nincs, csak másoknak akarsz megfelelni, akkor ne akarj másoknak megfelelni.
2018. júl. 12. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Az egész életem erről szól.
2018. júl. 12. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és én is falusi vagyok.
2018. júl. 12. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Állandóan.
2018. júl. 12. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, ettől függetlenül szeretek élni és próbálok csak a jelennel foglalkozni.
2018. júl. 12. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit, célt, amit megvalósíthatsz és értelmet ad az életednek.
2018. júl. 12. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Természetesen nem. Felnőtt ember vagyok, reális önértékeléssel és megvalósítható célokkal, és minden nap teszek vmit a céljaim megvalósulásáért. Ez számodra is járható út. És nem csak falvaknál nagyobb méretű települések lakói számára.

Hogy szeretnél visszanézni 2-5-10 múlva erre az életszakaszodra?

2018. júl. 12. 19:33
 9/9 Kései Sirató ***** válasza:

Nem, mert vannak tengerimalacaim és amikor hazamegyek, mindig boldog vagyok, ha meglátom őket. Ezenkívül szeretek finom csokikat és más finomságokat enni, olyankor is azt érzem, hogy érdemes élni. Annyira finom tud lenni egy mogyorós csoki, vagy marcipán.

Ezenkívül felhívom valamelyik barátnőmet és tervezünk valami programot. Nyáron sokat strandoltunk, ilyenkor meg közösen megyünk karácsonyi ajándékokat venni, vagy beülünk egy kávézóba. Most éppen közös mozizást tervezünk.

Rájöttem, hogy akkor vagyok legboldogabb, ha van valamilyen tervem.

dec. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!