Van aki úgy érzi magányos semmi jó nincs az életemben se a munkájában se szerelemben és értelmetlennek tartja hogy éljen ebben a sz. R világban?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 13:06
2/6 anonim válasza:
Ha csak a rossz dolgokra tekintek, ami körülvesz, akkor igen, minden téren elég nyomorult a helyzetem. De ha tudatosan átrágom magamban az elkeseredésem okait, akkor mindig keresek és találok is egy-egy pici jót, amibe kapaszkodhatok, ami segít továbbküzdeni. Tudom, közhely, de ilyen például, hogy egyáltalán élek, egészséges vagyok, ha nem is soknak, de egy-két embernek fontos vagyok, nevethetek, futhatok, süt a nap, nem éhezem, van hová hazamennem. Ha céltalan vagyok, olyankor az adott napra koncentrálok, hogy annak adjak értelmet, lehet az bármily kicsiny dolog, akkor nem sírva fekszem le este.
3/6 anonim válasza:
Én nem érzem valami fényesnek az életemet, annak ellenére, hogy jó sorom és szerető családom van. Világéletemben introvertált és zárkózott voltam, társaságban mindig szorongtam és még a mai napig is. Attól tartok soha nem sikerül levetkőznöm ezeket a gátlásaimat és nem lesznek barátaim, valamint a későbbiek folyamán párom sem...
4/6 anonim válasza:
Gyerekkoromtól érzem, hogy ez az egész nem az én világom.
Pár éve valaki nézegette a tenyeremet és nem látott benne életfeladatot :D azt mondta, lehet, hogy van, csak levan fedve.
Elment az életem értelmetlenül a nagy büdös semmivel, szal van benne igazság és én sem érzem rosszul, hogy szrul érzem magam.
5/6 anonim válasza:
* Aki ezt látta a tenyeremben, semmit nem tudott rólam, így arról sem, hogy hogyan telt az eddigi életem.
6/6 anonim válasza:
Ami egyezik: magányos, semmi jó nincs az életben, se a munkában, nem sok értelme van az egésznek. De mit lehet tenni? Csak gürizni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!