Napi hány csokoládét esztek meg?
Tudom, hogy rossz kategória, de se nem fogyókúra, se nem egészség, szóval nem volt jobb ötletem, hova tegyem.
Anorexiából gyógyulok, most tanulok újra "étkezni". Mindenből eszek, ami szükséges (Vitaminok, fehérje, egészséges zsírok,stb.) . Napi egy szelet csokoládé elfogy ebéd után (de, ha nagyon meleg van, ezt 1-2 fagyi váltja fel) és megesik, hogy délután vagy délelőtt 1-2 kocka is becsúszik mellé.
Egy "Átlag ember" csokifogyasztása érdekelne; nem tudom, hogy, ha majd visszanyertem az eredeti testsúlyom, a fent említett csokimennyiség notúrius fogyasztása soknak számít e.
Napi 1-2 kocka minőségi étcsoki.
Néha előfordul, ha rossz kedvem van, hogy elszalad a ló és lecsúszik az egész tábla, de az már nem egészséges.
Nyugodtan megeheted az egy szelet csokit, a fagyit és a délutáni pár falatot is, szerintem ez nem sok. Mások chipset, cukrot, mogyorót esznek és rengeteg cukrozott üdítőt isznak. Ha megkívánsz egy kis édességet, ne csinálj belőle problémát.
Remélem, hogy meggyógyulsz! Sok sikert!
jelina72 nevű felhasználó válasza:
Nyugodtan megeheted az egy szelet csokit, a fagyit és a délutáni pár falatot is, szerintem ez nem sok. Mások chipset, cukrot, mogyorót esznek és rengeteg cukrozott üdítőt isznak. Ha megkívánsz egy kis édességet, ne csinálj belőle problémát.
Remélem, hogy meggyógyulsz! Sok sikert!
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 39%-ban hasznos válaszokat ad.
Nagyon szépen köszönöm! :)
A többiek válaszától viszont kissé megijedtem, mert baj lehet velem, ha ennyien esznek ritkán csokit én meg napi szinten. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!