Mióta nyár van, ti is csak muszájból, ímmel-ámmal esztek?
Mióta ez a nagyon meleg van, néha egy kis esővel, ha tehetném egész nap nem ennék. Este szoktam valamit enni, mondjuk 1 pirítóst, mert "muszáj". Mióta szabin vagyok, még rosszabb, munkahelyen legalább etettek a kollégák:)) Egyébként elvagyok kávén és vízen.
Ti esztek rendesen?
26L
Ez neked akkor is így volt, amikor tanultál és nyári szünet volt? Mert én meg unalmamban nyúlok a kajához. Amikor iskola van mindig leadom a nyáron felszedett max. 1-2 kg-ot.
17L
Én se eszek rendesen mióta Itthon vagyok. Valószínűleg a meleg miatt, de nem tudom :) én néha eszek egy kevés dinnyét, meg vizet iszom, és ennyi
16/L
- egész életemben muszájból ettem, hogy ne halljak éhen:P
- a "csak kávét" kerülni kéne, mert magában nem egészséges
- nyilván mivel meleg van a szervezeted nem fűt annyit 37 fokra így drasztikusan csökken az energiaigény, ez így normális
én is szeretem a kínait, görögöt, törököt, pizzát, házi kosztot is, de...ebben a melegben nem bírom rávenni magam, hogy megvegyem őket.:)
lehet, csinálok egy pudingot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!