Mit csináljak, ha fűt a méreg? Miért ne bántsak többé másokat? (lent)
Melankolikus típusú vagyok, aki anno rettenetesen magába zuhant. Mert elhagyták és megbántották a szerettei (értsd barátai). Hagytak a bajban, és hagyták hogy semmit ne tegyek. Depressziós lettem, és magamba zuhantam.
Mikor elmúlt úgy erősödtem fel, hogy már úgy éreztem nincs mit veszítenem, és a furdalásomon túllépve mindent elkövettem, hogy bántsak másokat, vagy akik korábban engem bántottak, vagy valakiket akiket utálok bármilyen okból. Becsaptam őket, vagy vagy elárultam a titkaikat amiket tudtam, elloptam nekik fontos dolgokat és egyszerűen élvezem, hogy szenvednek. Talán nincs jogom hozzá? Miért lenne mindig a bosszúálló a genny?
És vágták már mások a képembe, hogy miért nincs bennem együttérzés, Mitől élvezem, hogy gyötrök másokat.
Most én kérdezem: Miért nincs bennem együttérzés? Mitől élvezem, hogy gyötrök másokat? Én vagyok lelketlen ha ártok olyanoknak akik nekem ártottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!