Beköltöznél olyan házba, ahol korábban megöltek valakit?
Nem izgatna, az, akit megöltek, ha vissza is tér, engem semmi oka nem lenne bántani, hiszen én nem ártottam neki :)
Amúgy meg, honnan tudod, hog az a hely, ahol most élsz, ebből a szempontból steril?
Hááát, sok mindentől függ. Nem vagyok sem babonás és a szellemekben sem hiszek, így ilyen szempontból engem abszolút nem érdekelne a dolog.
Viszont...ha nem egy száz évvel ezelőtti gyilkosságról van szó, hanem egy olyanról, ami csak pár év ne adj isten pár hónapja, akkor nem biztos, főleg ha a gyilkos szabadlábon van. Na abban az esetben tuti nem költöznék be a házba. Egy gyilkos agya teljesen kiismerhetetlen, hiába hogy nem ovltam sem rokona sem ismerőse a meggyilkoltnak, ki tudja a gyilkosnak mikor támad kedve visszajönni.
Függ a gyilkos illetve az áldozata kilététől. Ha benne voltak valami sötét alvilági ügyletben, akkor inkább keresnék magamnak máshol házat, mert általában az ilyenek nincsenek egyedül és nem tudnék úgy aludni, hogy az adott város fél alvilági rétege ismeri a házamat.
Aztán az se mindegy milyen környéken van.
Ha már meg lett véve, akkor mindegy, akkor így is úgy is be fogsz költözni.
Az mindenképp megnyugtató, hogy a gyilkos már börtönben van, az már egy jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!