Miért törölnek le facebookról olyan emberek akikkel korábban baráti viszonyban voltam? N
Én azokat szoktam törölni akikel az utolsó beszélgetésem az volt hogy felköszöntöttük egymást.
Ha egyikünk sem vette a fáradtságot hogy beszélgessünk főleg manapság, hogy két kattintás akkor már nem vagyunk ismerősök, csak régen voltunk azok
Én fennt voltam face-en de töröltem magam, már évek óta.
és tök jól megvagyok face nélkül.
Szerintem egy ökörködés az egész.
Sok sikert.
Hülyeség ez az egész, de kicsit azért visszatetsző.
Engem is kiikszelt egy jó "ismerős", de a lakodalmába meg 10 évvel ezelőtt még volt pofája hívni bennünket, mert a pénz az kellett. Aztán egy örökség házat eladatott az anyjával a szomszédunkban, most meg azt hiszi ő a valaki mert "elitebb" helyre költözött. (Azóta az anyjára is szarik magasról, de hát így járt.)
Volt olyan ismerõsöm, aki nem törölt ki, de valami facebook hiba miatt eltūntünk egymás barát listájáról, ezt észrevette és visszajelölt, mondván, hogy nem szándékos törlés volt.
Nem tudom a te esetedben miért lehet, ha azt állítod, hogy jóban voltatok, de állítom, hogy ilyen is elõfordul, hogy nem akarattal törlõdik valaki.
Úgy látom, ma semmit nem szabad írni. Mindenki frusztrált... Bármit írok lepontoznak, ma pedig általában 70-75+ kapok. :D
Lényeg, hogy sajnos az egész FB-ből bármit csinálsz, vagy nem csinálsz (nem osztogatod a like-okat, nem írsz mindenkinek szülinapi köszöntőt, stb.) csak a sértődés származik. Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!