Miért törölnek le facebookról olyan emberek akikkel korábban baráti viszonyban voltam? N
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek aznap van a szülinapja amikor nekem a névnapom. Írni akartam neki egy üzenetet facebookon, de láttam törölt az ismerősei közül. Pedig jóban voltunk, mindig felköszöntöttük egymást, sokat beszélgettünk korábban. Ugyanez van néhány ismerősömmel akikkel személyes kapcsolatom volt. Sokat beszélgettünk személyesen és neten is. Viszont mégis letörölnek. Rosszul esik, hiszen sem veszekedés,beszólogatás nem volt. Nem is nyomulok senkire. Én nem szoktam olyan embereket törölni, akikkel jóban vagyok. Egyébként sincs sok ismerősöm, de így meg egyre kevesebb. Szerintetek az lehet a gond hogy én sosem osztok meg semmit? Egy képem van fent és ennyi. Nem is nagyon lájkolgatok. Szóval szinte észre sem vesznek és talán unalmas a profilom nekik. Mit gondoltok?2018. febr. 24. 19:24
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell ennek nagy dolgot tulajdonítani. Egyre többen vagyunk úgy, ha nem is töröljük magunkat a facebookról (manapság ez a röhej...minek?) de nem élünk ott életet. Viszont szívesebben tartjuk emiatt ott az úgymond tényleg közvetlen ismerősök barátok, családokkal a kapcsolatot, mert ha túl sok mindenféle ismerősöm van szinte nem szivesen osztok meg semmit. A közeli családnak barátnak viszont szivesen mutogatjuk egymásnak az életünket.
Nem lehet hogy ők is csak "szelektáltak"? Nem kell ezen megsértődni. Azért mert törölt még ismeritek egymást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!