Mennyire megengedett hotelbe pizzát rendelni?
Figyelt kérdés
Balaton Hotel Siófok, Petőfi sétány
Szerintetek tahóság mondjuk vacsorára pizzát rendelni? Egyáltalán lehet-e ide pizzát rendelni?
2018. júl. 3. 22:34
1/7 anonim válasza:
Sok hotelben tilos a szobákba kaját felvinni. Ha ez nincs tiltva akkor lehet pizzát rendelni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha nincs az éttermi részen pizza, akkor miért ne? Azt akarsz enni. Ha viszont van az éttermi részen és szállodában nyaralsz, ne garasoskodj, egyél ott pizzát.
3/7 A kérdező kommentje:
egyértelmű, viszont cukorbetegség miatt csak teljes kiőrlésű pizzát ehetek, ami nincs a hotel éttermében.
2018. júl. 3. 23:31
4/7 anonim válasza:
Akkor a normál ügymenet, hogy ezt elmondod mondjuk a recepción és nem lesz ellene semmi kifogásuk.
5/7 anonim válasza:
Tudom h már régi a kérdés de ha legközelebb megint erre kerülne sor , akkor szerintem érdemes elmenned az étterembe ott kikérni a pizzát, és ha mindenképp a szálláson szeretnéd elfogyasztani akkor egyszerűen beleteszed 1 szatyorba lehetőleg ami nem átlátszó 😀és egyszerűen felviszed a szobába. Így elkerulheted a magyarázkodást is, csak majd ha elhagyod a szállást ne feledd el levinni és az utcán kidobni.. 😀
6/7 anonim válasza:
Vagy ha nincs kedved elmenni érte, akkor pl nem a szállodába rendeled hanem pl a szálloda előtt fogod várni a futárt. Ott át veszed, be 1 zacsiba és ennyi.. 😀😀
7/7 anonim válasza:
Ezzel semmi problema. Ehetsz pizzat a szobaban de szolj ha ugy érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!