JaniB kérdése:
Miért zavar néhany embert az ha valaki egy balesetet vagy katasztrofat filmez a telefonjaval?
Figyelt kérdés
Ma egy fustolo autot lattam amit néhany ember probalt eloltani. Késobb az auto egyre jobban elkezdett langolni. En ugy dontottem kicsitt messzebb allok és folveszem a telefonommal amit latok. Egyszer csak azt uvolti egy autobol valaki, hogy ne kamerazz hulyegyerek. Mikor megjon a tuzolto az is elkezdi, hogy kamerat eltenni? Nem értem mi a probléma? A sajto kamerazhat az emberek pedig bamészkodhatnak de mint maganember nem vehetem fol amit latok? Mi a probléma?2018. jún. 28. 19:59
31/35 anonim válasza:
Ott vagy mellette és te kamerázod nem hogy te is néznéd hogy segíthetnél rajta éppen?! Sérted a jogait mindazoknak akik a videón szerepelnek. Elhiszem hogy pl.: a munkahelyen szép story van belőle. "Gyertek nézzétek mit láttam" Csak gondolj bele fordítva. Neked ég az autód vagy éppen balesetet szenvedsz és a sok marha nézi ahogy valahogy kiesel a kocsiból és nem segítenek. Neked jó érzés lenne? Mondjuk ezzel a felfogással lehet odamennél és elkérnéd mert te kívülről nem is láttad és szeretnéd elmesélni meg mutogatni másoknak...
32/35 anonim válasza:
# 31 olvasd már végig a kommenteket kérlek nem arról van szó hogy segítség helyett kameráznak hanem arról hogy amikor már nem lehet tenni semmit fogod maga és csinálsz egy fotót vagy videót...
33/35 anonim válasza:
Végig olvastam, mert kíváncsi voltam ki mit írt.
Az alap kérdésben nem arról volt szó hogy már a végét videózta. (Ami megint csak jogsértő mindenkire aki a képen/videón szerepel.)
"Ma egy fustolo autot lattam amit néhany ember probalt eloltani."
34/35 anonim válasza:
Az alapkérdést javította a kérdező a kommentekben!
Nem a kérdéshez tartozik de egyébként ha ez egy valós eset akkor már a lángoló motorteret nettó életveszély oltani vagy akár a közelében tartózkodni.
Amennyiben van porral oltó az autóban akkor még a tűzeset keletkezésekor lehet vele próbálkozni ha nincs akkor irány onnan minnél messzebre szerintem.
35/35 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasaitok!
2018. júl. 26. 04:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!