Mit tegyek? Nem is én voltam a hibás, mégis èn jöttem ki rosszul a helyzetből. Gyakorlati hely, nős férfi.
Nagyon hülye helyzet. Tavaly az egyetemi gyakorlatom egy szuper családi vállalkozásban töltöttem. Nagyon jóban lettem velük, viszont a főnök fia szerelmes lett belém, akinek felesége van. Érezhető volt már ott is, de csak később vallotta be, mikor elkerültem onnan. Én természetesen többször is visszautasítottam. Van barátom, illetve neki felesége. Elvileg teljesen tönkrement miattam lelkileg, elkezdett inni stb. Többször jeleztem neki, hogy fejezze be ezt a viselkedést,de nem értett a szép szóból, így nèhány hónapja nagyon durván összevesztünk, és leszállt rólam végre. Viszont a család többi tagja hiányol engem, és én egy fél éve feléjük sem néztem emiatt. Persze senki nem tud az okáról, így gondolom engem tartanak bunkónak. (Kívülről nézve teljesen jogosan.) Egy másik gyakorlatos lánnyal üzentek nekem, hogy egyszer végre visszamehetnék beszélgetni. Nagyon szívesen találkoznék velük, de esélytelen, mert ez a férfi is bent van ott minden nap, akivel semmi esetre sem szeretnék találkozni. Illetve a feleségével sem szeretnék jópofizni, mikor tudom, hogy àt van verve. Így szépen eltűntem inkább, ami nagyon bánt engem. Végig nagyon rendesek voltak velem, én meg így hálálom meg.
Mit tegyek? Hogy oldjam meg ezt? Mit mondjak, hol voltam fél évig?
Kérlek írjatok tanácsokat!
Ha tényleg nem vetted észre, hogy régi a kérdés, akkor bocsi. :)
Nem lett folytatás. Nem mentem vissza hozzájuk soha többé. Neten sem kerestek többet. Biztos elkönyveltek egy bunkónak. Ami jogos az ő szemszögükből nézve.
A férfi a mai napig felköszönt névnapon, nőnapon. Ír karácsonykor, szilveszterkor. A szülinapom leszedtem tavaly facebookról, de ő megjegyezhette a dátumot, mert így is felköszöntött.
Meg rendszeresen olyan idézeteket tesz ki, hogy keresnélek, de mit mondhatnék, úgysem vagy rám kíváncsi stb stb... Bár remélem ezek már nem nekem szólnak, mert nagyon beteges lenne ennyi év után.
Párommal azóta is együtt vagyok, úgyhogy ez a történet vége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!