Mért van az, hogy nem mindenhol fogadják a humoromat?
Egyik munkahelyen én vagyok a király humorizálásba, (de olyan szinten mintha ott lennék vagy 10 éve) másik helyen
elfogadnak, harmadik helyen meg konkrétan kirúgással fenyegetnek meg. (ugyan olyan poénok emberek fele, hátsó szándék nélkül)
"Mert nem minden munkahelyen tűrik meg a hülyéket :) ha dolgozni akarsz dolgozz ne humorizálj."
Állatába (nem mindig!) iskolázottabb kollégákkal rendelkező munkahelyeken lehet megengedni bizonyos poénfaktort, kevésbé iskolázott, vidéki stb régióba szerepelő munkahelyeken meg sosem...
"hagyjuk ezt a marhaságot..."
Miért lenne marhaság? Nem csak gyári szalagmunka létezik, vannak érdekes, szerethető, vagy éppen felelősségteljes és figyelmet igénylő munkák is.
Én személy szerint úgy vagyok, hogy ha éppen azt kell fejben tartanom, hogy hány árajánlatot kell bekérjek, mennyi szerződést kell megírjak, kinek mennyit kell kifizessek, tartsak számon 2-3 projektet, vagy csak éppen össze kell számolnom 20 ezer négyzetméternyi anyagot mert rendelni kell akkor marhára nem preferálom, ha valaki feltart az ökörködésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!