Az miért lehet, mit akarhatnak, ha leülök egy parkba akkor mellém ül egy csöves, vagy a lepusztult tipusu kisebbség pedig sok más pad is szabad?
Pelda
A szökőkut körül nálunk hatalmas tér van, kb 20 pad. Ha leülök, szinte egyből "molesztál" valaki es mellém ül mint egy iskolapadban, közben van másik tiz szabad pad.
ilyen nekem is van, amúgy iszonyat zavaró.
Múltkor vettem egy kávét és leültem egy parkba, egy szökőkút mellett.
Mondanom se kell pár perc eltelt és megjelent pár ilyen fazon a közelemben, és inkább le is léptem.
Kóstolgatnak, így van. Nézik, hogy reagálsz, jelzed-e, hogy takarodni kéne, vagy megijedsz, összehúzod magad, tehát potenciálisan kizsebelhető vagy, hagyni fogod magad.
Megoldás: "Húzz a k#rv4 anyádba, tetves, ki engedte meg, hogy odetedd a büdös testedet?!"
Válasz: "Há me' mé?! Má' leülni se lehet!?"
Akkor felállsz, és szépen lerúgod a padról. "Azt mondtam, takarodj, melyik részét nem értetted?!"
És takarodni fog. Ne rettegj, hogy jaj, majd biztos rendőrt hív, mert ezeknél ez a kommunikáció. Ebből értenek. Rendőrt? Dehogy hív, örül, ha nem kell látnia.
Fun fact: a börtönszleng remekül működik irodai környezetben is sima szövegű férgek leoltására is. Egy volt barátnőm főosztályvezető-helyettes volt egy állami hivatalban, és tanácsomra megpróbálta az udvariaskodás helyett a "kinek vetítesz, csicska" és hasonló kiszólásokat. Olyan szépen vigyázzba állt az összes furkálódó kis takonypóc, hogy vonalzót lehetett volna állítani a seggükhöz...
Beszélj mellé totál hülyeségeket mintha fullra komolyba nyomnád a tesónak, aztán futtasd meg.
Én kondiba vagyok ;) naponta futok Km eket. Utána még éhésebb lesz;) és összeesik.
Csak vicceltem, de már megcsináltam párszor, egyszerűen legyél szemfüles és kerüld el az ilyeneket, simán kiszúrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!