Mi baja van a kisebbség bizonyos részének?
Megyek a melóba reggel, 2 előttem sétál úgy hogy elfoglalják az egész járdát. Kikerülőm őket, és elkezdenek beszólogatni, aztán köszöngetni nem reagáltam rá semmit mire az egyik "köszönj már te kutya, mert ha nem akkor szájba baszlak.". Mentem tovább, ők meg jöttek utánam egy darabig.
Másik szintén ma, várom a vonatot, oda jön egy és megkérdezi "mennyi az idő" oda mutattam az órára, hogy "ott van 6:20 van" erre azt mondta, hogy "vedd elő a telefonod, és azon nézd meg!" mondtam neki hogy "nem, mert ott van az óra.". Erre mondta, hogy "nem vagyok ám olyan, vedd elő." erre azt válaszoltam hogy "nem és hagyjuk egymást!". Aztán ott hagytam. Előveszem a telefonom, és kitépi a kezemből szerintem.
Engem egyszer automatánál talált meg egy jóképességű, pesten a stadionoknál, hogy neki kéne pénz, mert lerobbant valami rokonának a kocsija a közelben, és nem-e tudnék adni valamennyit. Eltessékeltem, de persze nem mozdult, úgy kellett megfognom a karját, hogy ne nyomkodjon semmit az automatán, mert már akciózott volna. Egy idő után meguntam, és nem foglalkoztam vele, kivettem a kártyám, mire hallotta, hogy valamit mozog a gépezet, és "várjál, segítek" mondattal nyúlt a pénzkiadó nyíláshoz, én kikaptam a kártyám, és elhagytam a helyszínt.
Azóta is bánom, hogy nem szóltam a rendőröknek, hirtelen eszembe sem jutott, mert ott a buszpályaudvar és metróaluljáró környékén szoktak járőrözni.
Valszeg már a szüleik is ilyenek voltak :D nevelés kérdése, vannak cigány ismerőseim akik tök normálisak mivel nem a szülők nevelték fel őket.
Vigyél valami kést vagy önvédelmi eszközt magaddal, ugyanígy kötekedtek egy ismerősömmel egyik este (az parásabb volt hisz kevesen voltak az utcán) s elővette a kését egyből eltakarodott az összes.
Kérdező ezért előny ha valaki nem 165cm és lúzerképü!-)
Velem miért nem fordul elő ilyen?(190cm-100kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!