Magyarország mely területén nem él az a bizonyos kisebbség?
Igen, ez allergia :D
Direkt ide írtam :D
Nógrád megyében élek, és menekülőutat keresek ;)
Somogyban tudom, hogy rossz a helyzet, úgyhogy akkor Dunántúlon is gondolom az északi rész (Győr, Sopron stb.)
Kösz a hipergyors választ :D
Váó köszi :D
Nógrádban is van azért olyan település, ahol nincs, mert a lakóközösség nem engedi, hogy telket "vegyenek"
Sopronban sem voltak de pár éve betelepítették a Kanadából hazatoloncoltakat mert nem volt hova menniük. Mivel a házaikat széthordták a testvírek. A szokásos figura volt: ingyér kaptak lakásokat!
Én kimennék és visszatoloncolnának rajtam röhögne mindenki, nemhogy ingyen lakást kapok
Remélem időben rájönnek, hogy ez nem mehet így tovább.
Lassan nem marad hely az országban, ahol az ember biztonságban élhetne. Eddig, ha hozzámszóltak mindig külföldinek tettettem magamat :D El is kotródtak gyorsan.
Szurdokpüspökiben kb. 5 család él. A településen szétszóródva élnek, balhét nem csinálnak. Nem egy család erősen küzd hogy munkából éljenek meg.Ajánlom ezt a települést. A faluban segélyre nincs lehetőség.Mivel a lehetséges pénzeket egyéb, a települést boldogító dolgokra költik el.Saját orvosa,papja,iskolája, óvodája, 2 öregek napközi otthona van. S van egy nagyon szeretetre méltó polgármesterünk is.A környék pedig csodálatos.
https://www.youtube.com/results?search_query=szurdokp%C3%BCs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!