Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja van a kisebbség...

Mi baja van a kisebbség bizonyos részének?

Figyelt kérdés

Megyek a melóba reggel, 2 előttem sétál úgy hogy elfoglalják az egész járdát. Kikerülőm őket, és elkezdenek beszólogatni, aztán köszöngetni nem reagáltam rá semmit mire az egyik "köszönj már te kutya, mert ha nem akkor szájba baszlak.". Mentem tovább, ők meg jöttek utánam egy darabig.

Másik szintén ma, várom a vonatot, oda jön egy és megkérdezi "mennyi az idő" oda mutattam az órára, hogy "ott van 6:20 van" erre azt mondta, hogy "vedd elő a telefonod, és azon nézd meg!" mondtam neki hogy "nem, mert ott van az óra.". Erre mondta, hogy "nem vagyok ám olyan, vedd elő." erre azt válaszoltam hogy "nem és hagyjuk egymást!". Aztán ott hagytam. Előveszem a telefonom, és kitépi a kezemből szerintem.

2016. márc. 30. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Semmi bajuk, csak képtelenek civilizált módon élni.

Emellé jön az, hogy védettséget élveznek, ezért bármit megtehetnek, mert nincs következménye - rájuk nézve.

Öröm az ürömben, hogy egymást is utálják, és kirabolják, legyilkolják, szemernyi összetartás sincs bennük. Ha a társadalom egy kicsivel összetartóbb lenne, ezek gutaütést kapnának, mert az első ilyen 5vs1 helyzetre hirtelen 50vs5 jönne, és akkor már nem akkora pofájuk.

10-es, te vagy az a 10.000-ből az 1, akit mindig felhoznak, mikor azt mondják, ugyanmár ne tartsuk a cigányokat állatnak, mert van köztük normális. Sajnos sovány vigasz, mivel rád is jut több ezer semmitérő hiába született félállatt.

2016. márc. 31. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos ez, cigány "betegség"! Agybs-főbe kellene verni néhányat, talán akkor elgondolkodnának a 2 köbcentis ágyukkal, hogy ez nem valami hasznos a létezésük szempontjából. Nyílván van kivétel... Nem is nekik szól!

Viszont, akiknek "inge, azok húzzák jól magukra"!! A sajátjuk...

2017. márc. 26. 07:27
 13/13 anonim ***** válasza:

"Kérdező ezért előny ha valaki nem 165cm és lúzerképü!-)

Velem miért nem fordul elő ilyen?(190cm-100kg)"

Ezeknél nem nagyon lehet tudni,van amelyiknek csak felhívás keringőre a nagyobb ember,hogy bizonyítsa a rajságát.

Egyszer az én 2,02 m-es haveromba kötöttek bele.

Kérdező,hát egyszerűen primitívek,mint a sz...r.De sajnálni nem szabad őket,mert pont ezzel élnek vissza,a primkóságuk mellett ravaszak is.Lennének lehetőségeik beilleszkedni a társadalomba,ha valóban akarnák.Egyedül a kisgyerekek azok,akik nem tehetnek semmiről,mert hát mindent a felnőttek nevelnek beléjük.És mire észhez lehetne őket téríteni,már késő...és ez így ismétlődik generációkon át.

2017. márc. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!