Csak én utálom a szelfizést?
Figyelt kérdés
Egyszer valami majom felfedezte, hogy van előlapi kamera is a mobilján, amivel lehet képet csinálni és ezt elnevezték szelfinek.
Igazi XXI. századi kreatív innováció.
Amióta létezik ez az idétlen szó fényképet már nem is lehet csinálni.
Egyszerűen mért kell erőltetni ezt a gagyi elnevezést?
Nem volt az jó fényképnek?
2018. jún. 15. 20:55
1/9 anonim válasza:
Nem, minden bizonnyal a szelfizés is utál téged.
2/9 anonim válasza:
En az ilyen majmokat utalim, akik amint bejön valami új divat vagy valami, már egyből.megy a fröcsögés...
3/9 anonim válasza:
Selfie = self-portrait azaz önportré.
Még a 15. században jelent meg az első bár akkor még festmény formájában.
Alapvetően nekem nincs bajom az elnevezéssel, mint a jelenséget szintén eltudom viselni, amitől én a falra mászok az a kapd be mutogatós meg a csücsörítős képek.
4/9 anonim válasza:
Én a mainstreem divat cuccokat utálom. Ombre, messy bun, hipszter szemüveg, festett szemöldök, kiló alapozó, idióta pózolás, hesstegezés. A szelfit, ha normálisan csinálják, nem gáz, de ezek a műpi**ák nagyon gázul szelfiznek
5/9 anonim válasza:
Tényleg akkora probléma ez, hogy rászántad az energiát, hogy kiírj róla egy egész kérdést? Akkor te ne hívd selfie-nek, hívd fényképnek.
6/9 anonim válasza:
Hali. :D Nekem az még okés ha valaki cinál magáról egy képet valami oknál fogva. De amikor már a lányok kiraknak mindent, a fiúk is photoshopolják a képet, a kutyafülek meg a többi... ááá... azokat ki nem állhatom. Ja az elnevezés sem tetszik. Ja és nem utálok mindent ami modern. Inkább azzal van bajom, ha valami új dolog "jön be" úgymond, néhány idióta ember máris kitalál vele valami baromságot ami mindenkinek tetszik és majmolják. Persze sok kivétel van :D aminek örülök :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem inkabb a szarrá photoshopolt képekkel van a baj.
8/9 anonim válasza:
Nekem a szelfizésről a magasfokú önimádat, önzőség és egoizmus jut eszembe, mivel az emberek magukat fényképezik.
9/9 anonim válasza:
#8 200 éve meg órákig álltak modellt egy hatalmas méregdrága portréhoz, szerintem az inkább utal egoizmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!