Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rajtam kívül még ki nem birja...

Rajtam kívül még ki nem birja az alkeszeket és miért?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 20:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én faterom is alkoholista.

Nincs is jó kapcsolatunk, nem kell feltétlenül utálni őket mert nyilván akinek nem ártottak soha az miért utálná, de akinek tapasztalatai vannak az már másképp áll a dologhoz.

2018. jún. 12. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Lelkibetegek mind. Épeszű ember jó esetben nem iszik annyit hogy ne tudjon magáról meg hogy rosszul legyen meg hányjon. Aki ezt rendszeresen műveli annak valami nagyon nincs rendben a fejében. Én nem tudom ebben mi a jó én utálok rosszul lenni inkább hálás vagyok hogy egészséges vagyok. Pedig a sört én is szeretem de csak a minőségit főleg nyáron behűtve, viszont amit ezek csinálnak az már nekem sok.
2018. jún. 12. 22:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Én csak a spiccesség állapotáig élek vele esetenként.

Bár néha előfordulhat kritikátlan viselkedés ezt aláírom.

Párszor pedig durván túlcsúsztam a kívánt hatáson.Mondjuk azoknak meg is volt az oka.

Agresszív egyáltalán nem vagyok tőle.

2018. jún. 12. 22:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám elitta egy csomó pénzem és egyszer még kést is tartott a torkomhoz.

Csodálkozott,amikor besokalltam és megagyaltam.

2018. jún. 12. 23:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Apám alkoholista volt, gyakorlatilag az egész gyerekkorunkat tönkretette.

Az alkoholizmus mocskos dolog, csak sajnos a mai napig nincs a helyén kezelve és ahogy itt is látszik, sokan csak elviccelik a kérdést. 1-2 ilyen embert szívesen beültetnék a gyerekkori környezetembe megnézném meddig bírnák ki.

2018. jún. 13. 07:59
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Sztem a tényleg alkoholistákat a legtöbb ember nem kedveli.

Miért?

- aki a közvetlen közelében van, az érzelmileg és anyagilag szenved

- a legtöbbjük bűzlik

- sok alkesz ember részegedik le, akkor meg vállalhatatlanul viselkedik nyilvánosan és vadidegeneket vegzál

- sok alkoholista agresszív is

2018. jún. 13. 11:22
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2018. jún. 13. 14:47
 18/23 anonim válasza:

Én alapból gyűlölöm az alkoholt.

Szóval...

Nem az embert utálom,csak azt amit az alkohol kivált belőle+még a függőség is...

Én még konyakos csokiból se merek enni.

Utálom.

2018. jún. 15. 21:07
 19/23 Szeder Katalin ***** válasza:
Egy emlék: én egy első emeleti lakásban nőttem fel, felettünk egy asszony meg a férje, egy orvos lakott, aki zenélt is. Mégpedig az akkor igen népszerű Banda Ede vonósnégyesében. Hogy a zenekarvezető megfordult-e nála, de a csellós vagy nagybőgős, P. A. igen. Ők minden héten egy nap együtt kamaráztak, talán szombat este. Szép összhangban kezdődött, jól lehallatszott hozzánk a muzsika. Aztán az este folyamán lassan elkezdett megbomlani az összhang, és a végére akadozó, szörnyű kakofónia vette át a helyét. Ennyit az alkoholról és a művészetről.
2018. jún. 15. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Ki az isten nyila birja az alkeszeket. Az emberek nagyreszehez hasonloan en is voltam mar reszeg. Onmagamat is ruhellem reszegen pedig magamat szeretem a legjobban a vilagon.
2021. ápr. 25. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!