Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevetnek rajtam? Nagyon...

Miért nevetnek rajtam? Nagyon elkeseredtem:- (

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20 éves fiú vagyok.Egy ideje bárhová megyek összesúgnak az emberek és megmosolyognak:( Még mielőtt írná vki: NEM vagyok paranoiás...még 1 ismerősöm is látta már...

Nem tudom miért lehet...nem vagyok csúcsronda, de azért annyira szépnek se mondanám magam, szóval ink átlagos, az öltözet is átlagos, semmi kirívó, vagy furcsa...

megkérdeztem már a barátaimat is h mi baj van velem, de azt mondák semmi...de akkor mások miért nevetnek rajtam?:(

tudom h így láttatlanból nem tudjátok megmondani, de ti miért szoktatok megmosolyogni vkit??

legalább rájönnék mi a baj velem...gondoltam arra h megkérdezem azt aki nevet, de nem mertem még:S

Sötét barna a hajam, barna a bőröm és barna a szemem, talán ez a baj, h nem illik hozzám ez a hajszín?vagy ezért még nem nevetnének ki?:(

amúgy mindig megnézem magam, és mindent rendben találok magamon: haj stb.:)

lécci normális és rendes válaszokat írjatok:) nagyon szépen megköszönném a válaszokat:)

2018. máj. 19. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Talán mert tintát öntöttél magadra?

"szóval ink átlagos, az öltözet is átlagos"

2018. máj. 19. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
ismerek egy paranoid skizofrént ő is mindig azzal jön hogy mindenki beszólogat neki ok nélkül az utcán.
2018. máj. 19. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Önmagában az utcán nem nevetek senkin, azon se aki elesik, vagy bármi nevetséges dolgot csinál.

Szerintem azon pedig senki se nevet ha valaki csúnya, vagy számára nem szimpatikusan néz ki.

Amit elképzelhetőnek találnék: leöntötted magad, foltos a gatyád stb, de az egyszeri alkalom lenne, nem mindennapi. (Hacsak nincs meg a megfelelő higiéniád).

Lehet esetleg a hang is ha megszólalsz, ha esetleg nagyon magas hangod van fiú létemre vagy ilyesmi..bár ennyit önmagában én nem nevetnék ki.

Frizura, ha esetleg "bilifejed" van.

Más nagyon nem jut eszembe..

2018. máj. 19. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nem hordasz pillangós hajcsatot, tüllszoknyát, vagy piros bohócorrot, nem hiszem, hogy bárki nevetne rajtad.

Nem lehet, hogy hasonlítasz valamiféle hírességre és ezért mosolyognak az emberek?

2018. máj. 19. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy nem rajtad, hanem rád mosolyognak.
2018. máj. 19. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Mik ezek az idióta válaszok? :D
2018. máj. 19. 14:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Ismerősök csinálják, akiket ismerek és ők is engem. De életemben nem beszéltem velük, vagy ha igen egykét emberkével aki nem haver stb.

"ismerek egy paranoid skizofrént ő is mindig azzal jön hogy mindenki beszólogat neki ok nélkül az utcán. ,,

Ok, de nem vagyok paranoid, kérlek ne vádaskodj. Az egyik haverom full szemtanúja.

2018. máj. 19. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Tippem sincs, kérdezd meg tőlük legközelebb
2018. máj. 19. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha ismernek téged, akkor lehet megy rólad valami pletyka, amit te nem tudsz. Pl hogy bu..zi vagy és análisan kielégített a fekete pákó :D vagy valami hasonló. Ettől mindenki röhögne.
2018. máj. 19. 17:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha pletykáról van szó amiről én nem tudok, akkor azt magasról nagy ívben lesz_rom.....
2018. máj. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!