Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rajtam kivűl még olyan,...

Van rajtam kivűl még olyan, aki hajnalban biciklizik?

Figyelt kérdés

Hajnal 2 és 3 óra környékén.

Szerintetek normális vagyok? Mindennap megyek biciklizni, nem tudom miért. Lehet hogy nem vagyok normális?

20F

2018. máj. 6. 20:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha találkozol olyannal aki szintén olyankor teker, akkor van rajtad kivül is.
2018. máj. 6. 20:57
 2/20 anonim ***** válasza:
kit érdekel, hogy mikor mész biciklizni?
2018. máj. 6. 20:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Nem tudsz aludni?

Akkor jut eszedbe elmenni bicajozni?

Vagy van valami úticélod?

Nem mindegy.

Szerintem bicajozz akkor, amikor jól esik. Ha ki tudod pihenni magad annak ellenére, hogy éjszaka kerekezel, akkor folytasd ezt a hobbidat. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagy normális.

2018. máj. 6. 21:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Pék vagy? Azok kezdenek ilyen korán. Egyébként normális embernek nem jut eszébe olyankor bicajozni, ha nem épp akkor megy dolgozni.
2018. máj. 6. 21:02
 5/20 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron tekertem hajnal 1-2 körül. Meleg volt, tv-ztem és gondoltam egyet, hogy elmegyek tekerni, rájöttem, hogy milyen jó, ezért a nyár majdnem minden napján tekertem legalább 50km-t hajnal 1-2 körül. Miután jött a suli meg a rossz idő felhagytam ezzel, de lassan szerintem megint visszatérek.:D
2018. máj. 6. 21:03
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát sajna nehezen pihenem ki magam, de ilyenkor vagyok egyedül és olyankor kikapcsolok.
2018. máj. 6. 21:03
 7/20 A kérdező kommentje:
Írtam h 20 éves vagyok fiú. Nincs munkám
2018. máj. 6. 21:05
 8/20 anonim ***** válasza:
akkor keress
2018. máj. 6. 21:09
 9/20 anonim ***** válasza:
A 20 év nem zárja ki a munkát.
2018. máj. 6. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:

Bár nem szoktam, és nem is fogok valószínűleg, olyan 5-6 óra környékén tökre lenne kedvem. Vicces lenne, valószínűleg nem bírnám, de egy próbát megérne, az biztos. Tudom, az már nem hajnal, de azért 1-2 körül én aludni szeretek, kicsit túlzás lenne felkelni vagy fentmaradni addig.

Nem vagy bolond, csak ilyen vagy. De ez nem bolondság. Vagyis ha igen, akkor inkább a jó értelemben. :D

2018. máj. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!