Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rajtam kivűl még olyan,...

Van rajtam kivűl még olyan, aki hajnalban biciklizik?

Figyelt kérdés

Hajnal 2 és 3 óra környékén.

Szerintetek normális vagyok? Mindennap megyek biciklizni, nem tudom miért. Lehet hogy nem vagyok normális?

20F

2018. máj. 6. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa, de bajnak semmiképpen nem mondanám. :) Azon kívül te legalább mersz biciklire ülni, én már évek óta nem tekertem. :D
2018. máj. 6. 22:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, este valahogy jobb biciklizni, alig van forgalom. Nyugis hely.
2018. máj. 6. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Én éjjel futni szoktam. Egyszerűen éjjel aktívabb vagyok, nincs forgalom és nyugis minden.
2018. máj. 6. 23:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én is valahogy így érzem magamat. Aki nem probálta ki, itt az ideje ki probálni.
2018. máj. 7. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem szimpi vagy!
2018. máj. 7. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Amúgy jó ötletet adtál, mert rendszeresen biciklizek, de még nem gondoltam arra, hogy olyankor menjek (pedig akkor tényleg kihalt minden, nincs forgalom). Ha nyáron nem melózok kipróbálom a dolgot. :)

Amúgy normális vagy szerintem, mi régebben mindig éjfélkor találkoztunk, és mentünk motorozni/autózni a városba, csak mert akkor kevesebben vannak, meg más a világ valahogy. Gondolom neked is ez játszik közre benne :D

20F

2018. máj. 7. 16:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Amugy észrevettem hogy nappal nem olyan jól megy a bicikli mint éjjel. Éjjel jobb, mert le megy a levegő, és gyorsabban lehet tekerni. Ja és nincsen egyáltalán hülyék az utakon. Tényleg nyugis, elvétve akad 1-2 autó. Csak olyan menjen aki nem fél sötétben.
2018. máj. 7. 16:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Én este 10-11 felé szoktam biciklizni néha, nyilván elsősorban tavasszal/nyáron. Az nem annyira késő és még ébren vagyok, de ugyanúgy nincs forgalom és nincs olyan döglesztő meleg mint napközben. Egyrészt szeretem azért mert nincsen hőség, kellemes az idő. Másrészt az hogy nincsenek autók az azért jó, mert tudok közben fülessel zenét hallgatni, ami forgalomban azért kicsit necces lenne.
2018. máj. 7. 18:34
 19/20 anonim ***** válasza:

"Aki nem probálta ki, itt az ideje ki probálni."

Úgy könnyű, hogy nappal alszol. Majd akkor csináld ezt, amikor 6-7 órára mész dolgozni te is!

Én fél 6-kor kelek, este 10 körül fekszem le. Amúgy bicajjal járok dogozni ilyen szép időben, napi 14 km-t tekerek.

2018. máj. 7. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Egész nap nem csinálsz semmit és nem fáradsz el azért van ez. Ha lenne munkád két legyet ütnél egycsapásra. Egy, nem élősködnél a szüleiden, kettő úgy elfaradnál hogy biztos nem kelnél fel azért az éjszaka közepén hogy biciklizz. Örülnél hogy aludhatsz.
2018. jún. 13. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!