Írásbeli érettségire nem tanultam semmit, szóbelire meg belenéztem vagy 2 óra erejéig előtte este az irodalom és történelem tételekbe, a többi meg yolo. Kitűnő lett :DD
2018. jún. 10. 10:49
12/18 anonim válasza:
itt mindenki zseni aki tanulás nélkül 5-sre éretségizett aha.
2018. jún. 10. 11:07
13/18 anonim válasza:
Hát az érettségi az nem egy nagy kaland, egyetemen egyetlen vizsgára többet kell(ene) tanulni.
Aki nem fossa le a bokáját tőle és írja meg pont amiatt rosszul, annak nem kell a tanuláson erőlködnie hónapokig, mert amúgy ízi.
2018. jún. 10. 11:46
14/18 anonim válasza:
Erre nem lehet jó választ adni. Egyrészt nagyon nem mindegy, hogy milyen targyról van szó. Másrészt mindenki más tempóban tanul. Pl a legutóbbi zh-ra én egyszer átolvastam az anyagot kb egy hét alatt napi fél-1órát szántam rá. Volt aki 3x végigért rajta mert neki csak így marad meg bármi is. Olyan is volt aki a zh előtti nap kezdte csak el.
2018. jún. 10. 17:34
15/18 anonim válasza:
Attól függ milyen anyag, érdekel-e, értem-e, mennyire kell pontosan visszaadni az anyagot. Anno gimisként egyszeri normális odafigyelős olvasás elég volt a mesés tárgyakhoz mint a töri, magyar.
Egyetemen vannak olyan tárgyaim amikben egy két fogalom felér egy tünde nyelven íródott nyelvtörővel.
Jelenleg 35 oldalt kell megtanulnom, fogalmakat, tele szakszavakkal, és szóról szóra kell visszaadni. 2-3 óra egy oldalt megtanulni. Ha nehezebb fogalmak vannak benne akkor több.
2018. jún. 11. 00:40
16/18 anonim válasza:
Mivel mérnöknek tanulok, ezért 30 oldalba belefér egy tantárgy egész féléves anyaga, aminek a megtanulása 1 hét, megértése az egyetemi idő, vagy valamit akkor se teljesen :D
2018. jún. 11. 22:01
17/18 anonim válasza:
30 tömény, szakszöveggel teli oldal megtanulása nekem kb 2,5-3 óra, ha valamennyire érdekel az anyag. Ha nem, akkor min 4-5 óra. Mondjuk nálunk főként az oktató diáiból kell készülni, na ott volt már, hogy 2000 diát kevesebb, mint 3 nap alatt zongoráztam át és 5-ösre vizsgáztam (igaz ehhez kellett egy kis szerencse is azért :D )
20/F; Egyetem
2018. jún. 29. 22:51
18/18 anonim válasza:
(17 vagyok) Ja és megtanulás alatt nyilván nem szó szerintire gondolok, természettudományoknál ez hülyeség is lenne, hanem arra, hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy megértsem, a főbb szakkifejezéseket megjegyezzem és tudjak az anyagról összefüggően beszélni 10-15 percen keresztül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!