Hogy tudok holnap 8ig 25 tételt megtanulni?
Figyelt kérdés
Ma döbbentem rá, hogy holnap reggel vizsgázok. Dolgozok ma tízig, addig nem tudok tanulni. Ráadásul fáradt is vagyok. Ti mit tennétek?2015. jún. 17. 21:09
1/11 anonim válasza:
Igyál egy sört és feküdj le. Nincs esélyed. Előbb kellett volna gondolkoznod.
2/11 anonim válasza:
Megtanulsz annyit, amennyira van kapacitásod, és imádkozol, hogy azok valamelyikét húzd ki.
Mást nem nagyod tudsz.
4/11 anonim válasza:
"Egyesnél rosszabb úgysem lesz" kijelentéssel nyugtáznám, hogy ennek már lőttek.
5/11 anonim válasza:
ha figyeltél az órákon akkor könnyű dolgod van. 1x átolvasod és kész. ha nem figyeltél akkor megfogsz bukni
6/11 anonim válasza:
én már bele sem kezdenék. a legrosszabb esetben is csak pótvizsgáznod kell. nem a világ vége. de ha nyugodt leszel, talán sikerül kiokoskodnod valami elfogadható választ a húzott tételre. lényeg, hogy ne izgulj.
7/11 anonim válasza:
olvasd el 1x-2x, hátha megmarad valami...aztán feküdj le, és pihend ki magad
8/11 anonim válasza:
Ismerős én ezt rendszeresen csinàltam az egyetemen, de egy idő utàn megszokássá vált és mindig vizsga előtt olvastam el. De sose buktam meg mert érdekelt. Ha holnap viszont államvisgád lesz, az gáz.
9/11 anonim válasza:
Tanulj meg egyet, és köszönd meg Istennek, hogy pont azt fogod húzni:)
10/11 A kérdező kommentje:
Nem államvizsga:) csak az a baj, hogy CV-s tárgy így ebben a félévben nem foglalkoztam vele, de az egész 23 oldal. Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 17. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!