Hogyan tudnék 20 töritételt megtanulni holnap délig?
20 tételt? ne nevettess, ma délutánig meglehet tanulni
egy egyetemista
20 töri tétel? Az semmi. Próbálnál emelten szóbelizni töriből. :D
Olvasgasd el mindet kétszer, majd próbáld meg HANGOSAN felmondani magadnak. 30 pontot így simán összehozol. Mert gondolom nem a maxra mész, ha most kezdesz neki.
20 töritétel az kb. 20 oldal röhögve meg lehet tanulni holnapra.
Üdv egy egyetemista.
Köszönöm a válaszokat! Csak annyi pont kell, hogy ne húzza le 4-esre (kb. 40-45)
6-os Szívem! Egy órája kiírtam egy kérdést, mikor a busszal jöttem haza. Most a klotyóról reagálok a hat darab csodálatos embernek aki válaszra méltatott. Egy percet se vesztegetek :D
Ma estig menni fog szerintem!
Ülj csak neki, és max. nem fogod mindegyiket tökéletesen tudni, de az a lényeg, hogy mindegyikről tudj min. 6-8 mondatot mondani. Szedd őket vázlatpontokba. A legfontosabb információkat szépen jegyezd meg róla, nem kell az egészet szóról szóra bemagolni.
Jegyzeteld ki magadnak vázlatosan. Ha azt megtanulod, és elmondod rossz jegyed már nem lesz. Én egyetemista vagyok, jogász szakon első éves, és most szigorlatoztam magyar jogtöriből, és egyetemes jogtöriből is, egyikből 130, másikból 110 tételem volt, és viszonylag kevés időm.
Naponta 25-30 tételt tanultam meg, az előbb említett módszerrel. Mindegyikről vázlatot írtam, és igyekeztem kiszűrni azt ami a leglényegesebb. Így kaptam 4-est.:)
Sok sikert neked, menni fog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!