Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudok ajánlani olyan internete...

Tudok ajánlani olyan internetes oldalt, ami segít megtanulni a négyzetgyököket?

Figyelt kérdés

Mármint feladatot ad, s ilyenek. Idén tanultuk, az elején ment, de már belebonyolodtam a törzstényezők kiemelése gyökjel alól leckébe, szóval már az elejét sem értem igazán... Hogy tudnék gyakorolni? (lehetőleg fokozatosan, mert pl. a tankönyvben és a munkafüzetben is egyből rátér a kivonás, osztás, szorzásra de nekem ez még magas...)

Amúgy figyelek és tanulok minden órára, eddig 9-10 es voltam, de most ez lekötött...

13/l

2014. dec. 4. 06:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindent a négyjegyű függvénytáblázatból tanultam:)
2014. dec. 4. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én számológépet ajánlok:)
2014. dec. 4. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget a tanártól, vagy akár a szüleidtől. Nem csak az internet van ám.
2014. dec. 4. 09:49
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es: Az milyen drága?

2-es: Meg akarok tanulni gyökökkel dolgozni. Ha számológépet használok, akkor nincs benne semmi "élvezet".

3-as: A tanár leordítsa a fejem, szintén a szüleim is.

2014. dec. 4. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Segítséget kérsz, és leordítják a fejed? Kétlem. Persze normális hangnemben kell hozzájuk fordulni.
2014. dec. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!