Hogyan tudnék 20 töritételt megtanulni holnap délig?
Figyelt kérdés
Egyetemisták előnyben2015. jún. 16. 09:23
11/20 anonim válasza:
Jaj, most látom, hogy tegnapi a kérdés, tehát nyilván ma szóbelizel! Én nagyon remélem sikerült végül felkészülni, és, hogy sikeres leszel ma! Én szorítok neked látatlanba is!:)
AZ előző voltam.
12/20 anonim válasza:
Hogy ment? :))
Amúgy tetszenek a tagek:D
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket meg a szurkolást! Nem tudom hány százalékom lett, de folyamatosan beszéltem egy olyan témáról, amiről azt hittem hogy fingom sincs, aztán elöljáróba elmondta a tanárom, hogy nem hogy nem rontottam, még húztam is föl vele :D Nagyon örülök, jó rajta túl lenni.
2015. jún. 18. 07:32
15/20 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: történelem, szóbeli, érettségi, félelem, nagyonhülyevoltam"
:D
Legalább beismerted! (:
Hova mész továbbtanulni?
16/20 A kérdező kommentje:
Árnyaljuk a történetet: tanárnak készülök (nem töritanárnak).
Rablóból lesz a legjobb pandúr! :D
2015. jún. 18. 11:20
18/20 A kérdező kommentje:
Angol-francia :)
2015. jún. 19. 15:58
19/20 anonim válasza:
Akkor egy kalappal a jövődhöz! (:
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. jún. 20. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!