Hogyan tudnék megtanulni szépen írni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne 12/l2015. febr. 27. 17:28
1/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Max nagyon nagy odafigyeléssel, de akkor meg olyan lassan haladsz, hogy az első mondatot leírod és már anyagot is váltottatok. Nekem is mindig mondták, hogy egy köpedelem az írásom, mégis leérettségiztem.
2/8 anonim válasza:
otthon kezdd el gyakorolni a szépírást, majd egyre gyorsabban, utána már lehet hogy menni fog.
3/8 anonim válasza:
Külalakra vagy megfogalmazásra?
4/8 anonim válasza:
12 éves vagy. Még sokat fog változni az írásképed. Idővel kialakul.
Amúgy milyen a 'szép' írás? A felnőttes vagy amit a csajok használnak vagy a tökéletes külalakos?
5/8 anonim válasza:
Én ha lassan irok akkor szép, de ha a tanár diktálja akkor folyton siettet és nem lehet lassan irni.
6/8 A kérdező kommentje:
Külalak és a felnőttes,de amúgy köszönöm
2015. febr. 28. 05:44
7/8 anonim válasza:
a felnőttes az nem pont hogy ronda?
8/8 anonim válasza:
Szerintem a kulalakot nem lehet igaan tanulni h szep legyen. Odafigyelhetsz h ne macskakaparas legyen hanem kulturalt de ennel tobbet tanulni nem tudsz a kulalakon. Nekem regen azt mondtak h gyonyoruen irok de olvashatatlan ugyh leszek szives leszokni rola :DD aztan atszoktam egy picit olvashatobb irasra de ezt is mindenki utalja. Ha gyorsan irok, jegyzetelek hallas utan akk is szep de mar esely sincs ra h barki is el tudja olvasni... Ha egyszer megtanulsz egyfajta irast akk az valoszinuleg nem tud valtozni es kesz, nem kenyszeritheted a kezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!