30 A4-es oldalnyi lapot egy nap alatt hány óra tanulással tudtok megtanulni JÓ jegyre? Kort is írjatok, illetve hogy középsuli/egyetem
Szerintem nem mindegy, hogy mi az.. Erdekel vagy sem, kell a munkamhoz vagy sem.
Nem erdekel es nem kell a munkamhoz = mondjuk soha
Nem erdekel es kell a munkamhoz = akkor biztosra merem allitani, hogy 1honap mulva barmit kerdezhetnek belole tudni fogom
Erdekel es kell a munkamhoz = amennyiben idom van ra 2 nap alatt.
Kort kozepsuli/egyetem. (Na ezt minek kellett irni?)
Én most államvizsgáztam, 28 tételünk volt. 1 hét alatt dolgoztam ki a tételeket, magára a tanulásra 1 napom maradt. Azon a napon mindegyik tételt háromszor átolvastam, ez igénybe vehetett kb 6 órát. De azt azért tegyük hozzá, hogy nyilván amikor kidolgozza a tételt, akkor is tanul az ember, no meg elvileg ezekből már mind le is vizsgázott egyszer, nem teljesen kínai a dolog.
Ötösre államvizsgáztam, ez szerintem jó jegy :)
És nyilván egyetem.
Mindjuk nem értem mit kell nekem esni. 3-4 órán át tanultam tegnap 35 oldalt, szóval ezért èrdekelt mások hogy vannak. :/
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!