Ki hányszor látta a Titanicot? És miért nézitek meg sokadszorra most is?
Miért nem fért el Jack azon a fadarabon? :/ egyébként szerintem az egész nagyon szomorú és ami még rosszab hogy az egész igaz történeteket dolgoz fel. Mondjuk én azt nem értem hogy az emberek miért nem dobáltak tárgyakat a vízbe és azokra rámentek volna... meg azt se értem hogy Rose-t hogy nem vitte el a hipotermia.
Egyébként màr vége ...
Az esemény valódi (tényleg elsüllyedt a Titanic) a történet kitalált (Jack és Rose szerelme).
Dobálták tárgyakat a vízbe, nézd meg még párszor hátha kiszúrod azt a jelenetet. 😃
Láttam a NatGeo-n a dokumentumfilmet is, de én most az érzelmi oldalára volnék kíváncsi, nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába. Kiből mit váltott ki érzelmileg. Aki azt írta itt, hogy nem látta és soha nem is fogja megnézni, őt is megértem. Biztos, hogy oka van rá, miért.
Igen, tudom, hogy a szerelmi történet kitalált, de van az mellett a filmben rengeteg olyan momentum is, ami nagyon durva. Pl. a zenekar egész végig játszik, a kapitány, a szegények, gazdagok különbözősége, a sznobok, sorolhatnám. Ez a film nem véletlenül kapott 11 Oscar-díjat. Köszi a többi választ is. Jöhet még, mi a véleményetek, kiből mit vált ki a film érzelmileg.
Nem is tudom, talán 5x-6x? De lehet, hogy többször, nem számolgatom. :D
Azért nézem meg sokadszorra is, mert imádom, és sokadszorra is pont ugyanannyira leköt és meghat, mint legelső alkalommal.
Megszámolni se tudom hányszor néztem meg. :D Szerintem egy olyan film amit egyszerűen nem lehet megunni.
Gyerekként láttam először, úgy emlékszem sírtam. Most már annyira nem érint meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!