Mit csináljak, ha sokadszorra is hív a barátnőm, de most se jó az időpont, és ő azt hiszi, hogy nem akarok menni?
Figyelt kérdés
Igazából kutyás sétáról lenne szó. Sokszor hívott már,de nekem most se jó. Vasárnap elutazok és szombaton kell tanulnom. Mivel végzős vagyok,így tételeket kell tanulni és egyéb ilyen dolgok. Mondtam már neki,hogy tanulnom kell,ha megyünk vasárnap,de szerintem "kiröhögött" vagy nem tudom... Tippek?2014. márc. 27. 22:03
1/8 anonim válasza:
mi lenne ha szánnál rá egy kis időt? gondolom látni szeretne.. én is végzős vagyok, de a barátomat nem szoktam elhanyagolni sose.. vagy elhívom és segít tanulni, vagyamíg tanulok ő filmet néz és az a lényeg h velem van..
vagy szakítok rá legalább egy órát és elmegyek vele sétálni.
2/8 anonim válasza:
Na őszintén, ez az "egész szombaton tanulni fogok" nem túl hiteles. Csak van abban a 14 órában egy, amit fel tudsz szabadítani.
3/8 A kérdező kommentje:
Első: Minden nap találkozunk,mivel egy osztályba járunk.
Második: Egész napos túráról lenne szó és csak este érnénk vissza.
2014. márc. 27. 22:40
4/8 A kérdező kommentje:
És nem azt mondtam,hogy egész nap tanulnék... de több órát biztosan,mert 3 magyar tétel van és még van töri + abból esszé is. A matekot meg még nem is írtam...
2014. márc. 27. 22:44
5/8 anonim válasza:
Mi egyetemen, munka mellett, párkapcsolat mellett tudunk néha időt szánni egymásra. Persze biztos sok időt töltötök a gimiben egymással, de azért az akkor se ugyanaz. Persze csinálhatod ezt tovább de azért vedd azt hozzá, hogy lehet ebbe belefárad a barátnőd és egyszer elküld a fenébe. Tanulni buszon is lehet.
6/8 anonim válasza:
Kérdező, hagyjad már magad. Csak a kifogásokat gyártod. Nem jövő héten hétfőn lesz a szóbelid gondolom, egy órát tényleg képtelen vagy egész szombaton rászánni? Milyen barát vagy te? =/
7/8 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy nem egy óra.. EGÉSZ NAPOS!
És nagyon sokszor megyek el vele mindenhova,meg én is szoktam hívni,de neki sem mindig jó. Csak most pont erre gondoltam,hogy a túrázásokat mindig olyankor mondja,amikor tuti,hogy nem jó..
2014. márc. 28. 21:18
8/8 A kérdező kommentje:
Ja,és tételszámonkérés van,azért kell most tanulnom.. de olyan jó,hogy leírtam azt is,hogy most csak az egész napos túráról van szó,mert amúgy sokat vagyunk együtt(nem csak a suliban) és sokszor ő is lemond programokat,amiket megbeszélünk. Én nem szoktam lemondani,ha már megbeszéljük,és ezt csak kérdezte tőlem,hogy van-e kedvem menni vele,mert megy egy másik barátnőjével.
2014. márc. 28. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!