Ha valaki 35 éves koráig még egy szakmát sem végzett el az lusta, vagy a körülmények áldozata?
10.ben megbuktam 3 tárgyból,évet kellett volna ismételnem,de apám azt mondta,hogy vagy elmegyek dolgozni vagy mehetek az utcára.
Meló mellett albérletben esélyem sincs tanulni.
és akkr m anhvan? ha dolgozik akkor jó ez.
Lusta ? nem. van akinek ez elég.
felfogás kérdése. ha valaki a körülmények áldozatának tekinti magát, akkor eleve kivonja magát a történésekből, nem halad és csak a sebeit nyalogatja. ez kinek jó?
Inkább hanyagnak mondanám és felelőtlennek mivel már 35 éves. mivel biztosítja így be az anyagi hátterét? miből fog éli, esetleg eltartani a családját? valamit kell kezdeni magával!
"Meló mellett albérletben esélyem sincs tanulni."
Én munka mellett - és egy egy éves gyerekkel - végeztem el levelezön egy mérnöki szakot. Nem volt könnyü, de megoldható, ha valaki tényleg akarja.
Persze ha valakinek nincs igénye arra, hogy elvégezzen bármit is, akkor megmagyarázni lehet meg a körülményeket okolni, de ez csak kifogás.
Tényleg?
Hogyan?
Itt okj szakokat sem nagyon indítanak,meg azt sem tudom,hogy 3 műszak mellett hogyan fussak neki...
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!