Mi történik az emberrel, ha belefárad már minden harcba?
Figyelt kérdés
Furán hangzik, tudom, 25 éves lány vagyok, soha nem találtam meg a szerelmet, örökké csak azon voltam, hogy szeressen valaki, akit én is szeretek, de soha nem jött össze. Az utóbbi időben kezdem azt érezni, hogy egyszerűen belefáradtam abba, hogy találjak valakit, aki úgy szeret, mint én őt. Mindig próbáltam kívül belül olyanná válni, hogy kedveljenek az emberek, de már ez se érdekel, mintha mindenre magasról tennék, annyira nem érdekel már semmi. Nem akarok már szerelmet, nem akarom már, hogy az emberek szeressenek, hogy jó vélemennyel legyenek rólam.2018. jún. 5. 16:05
11/11 anonim válasza:
"Mi történik az emberrel, ha belefárad már minden harcba?", ami a szerelemről szól.
Sajnos az élet többről szól, mint a szerelem keresése, vadászása, így ez csak egy pontja a "minden harcnak".
Tehát: próbáld meg lekötni magadat olyan tevékenységgel, amit szeretsz és tudsz végezni, próbáld ki magad több dologban, és közben valaki lehet, hogy rád talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!