Miért történik ez velem? Mit csináljak, hogy jobb legyen?
7 éve szeretek valakit, 2 és fél éve van valakije, de hol együtt vannak, hol nem. Sokszor feltűnik egy reménycsillag úgymond, mert törölnek minden képet facebookon, kiírják, hogy egyedülállók. Olyankor mindig kicsit boldogabb a szívem, hogy hátha lehet valami, majd feltesznek egy képet, hogy itt meg ott vannak. Vagy sokáig nem látom őket együtt, s egyszercsak szembejönnek velem és mindeketten ott ülnek az autóban. Hiába ismerkedem, annyira mély nyomott hagyott bennem ez a pasi, hogy nem tudok senkivel kapcsolatot létesíteni.
Vasárnap szoktam látni néha a templomban, de nem jártam sokáig a templomba, mert fájt, amikor láttam a srácot és tudtam, hogy van valakije. Mikor végre úgy éreztem, hogy semmi mozgás, elkezdtem járni a templomba, aztán értek a csalódások.
25L
Talán ne ugyanazért a kapcsolatban lévő srácért kajtass évekig.
Miért történik ez veled? Hát, kérdezd meg magadtol miért csinálod ezt magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!