Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok felnőtt miért nézi le a...

Sok felnőtt miért nézi le a mostani tinédzsereket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy régen is ez ment, de idegesít ez az örökös általánosítás, amik mennek mostanság. Úgy csinálnak, mintha ők különbek lennének, vagy mintha ők nem lettek volna tinik. Egyre több helyen olvasok generációs háborúskodást. Van egy férfi, akit látásból ismerek, 50 éves, nincsen gyereke, de terjeszti Youtube-on a fiatalok iránti utálatát többek között és sokan átveszik a stílusát, meg egyetértenek vele. 30 éves vagyok, de én nem utálkozok, vagy általánosítok. Tisztelet a kivételnek!
2018. jún. 4. 01:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Jól írtad az első mondatodban, régen is ez ment. Nekünk jó volt a kőkés, ezek meg mindenféle vasakból készült izékkel szaladgálnak. Laknának csak barlangban, mint mi laktunk, majd tanulnának tisztességet! Szóval nem kell ezen kiakadni, könnyen lehet, hogy te is ezt fogod csinálni annak idején.
2018. jún. 4. 05:52
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Egy szóval: életképtelenség
2018. jún. 4. 08:17
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Nem lenézem őket huszonévesen, hanem folyamatosan megrökönyödök. Egyrészt a viselkedésük miatt, elég csak bemenni egy plázába vagy áruházba, egyszerűen rengeteg tizenéves viselkedik úgy, mintha rajtuk kívül nem létezne senki. Youtubon nagyon ritkán nézek vloggereket, de néha kidob egy-egy tizenéves kislányt. Ez is elképesztő, hogy mit nyomnak, érdemes megnézni. Tudom, hogy a szüleik a ludasak jórészt, de azért az általános korszellem miatt is korcsosultak el ennyire, és szopják le a felsősöket 14-15 évesen a wc-ben. Alapvetően nem érdekelne, de lassan érik a gyerek kérdés, és néha azért elgondolkodok, hogy tényleg szeretném, hogy az én gyerekem legyen a következő vlogger tinirbanc?
2018. jún. 4. 08:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Szégyellem a felnőtt társaimat...

9-10-es igazatok van!

2018. jún. 4. 13:32
 15/17 A kérdező kommentje:

12

Biztos, hogy nem ezt fogom csinálni később se! Szörnyülködök sok felnőtt gondolkodásán.

2018. jún. 4. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Én pl. 42 éves tini férfi vagyok. Úgy járok mint a 16-18 éves korosztály, soha nem akarok felnőni, laza vagyok, stb. Engem sem bírnak ezért, mert azért is mert baró fiatalos testű vagyok mint a tinik...
2018. jún. 4. 13:47
 17/17 A kérdező kommentje:

17

Na igen én se érzem magam 30-nak, hanem max 17-18 évesnek, úgy is nézek ki, mert jó testi genetikákat örököltem. A gondolkodásom még szinte tini, de nem vagyok beteg, se semmi bajom nincsen. Egyszerűen így érzem magam jól. Ne foglalkozz mások véleményével, én se törődök velük, csak sokszor nem tudok elmenni egy-egy vélemény mellett.

2018. jún. 4. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!