Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok felnőtt miért nézi le a...

Sok felnőtt miért nézi le a mostani tinédzsereket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy régen is ez ment, de idegesít ez az örökös általánosítás, amik mennek mostanság. Úgy csinálnak, mintha ők különbek lennének, vagy mintha ők nem lettek volna tinik. Egyre több helyen olvasok generációs háborúskodást. Van egy férfi, akit látásból ismerek, 50 éves, nincsen gyereke, de terjeszti Youtube-on a fiatalok iránti utálatát többek között és sokan átveszik a stílusát, meg egyetértenek vele. 30 éves vagyok, de én nem utálkozok, vagy általánosítok. Tisztelet a kivételnek!
2018. jún. 4. 01:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Az lenèzős embereket meg èn nèzem le.😉

Butàk ès kèsz.

Sajnos mindig megszólnak,lenèznek valakit valamièrt.

Rossz emberi tulajdonsàg.

Sokan hiszi azt magukról,hogy azt amit ő csinàl vagy viselkedik az úgy tökèletes ahogy van.

A mostani tinik is csak èlik a mindennapjaikat úgy,ahigy mindezt tettèk a mostani 30-40-50-60 èvesek is tini korukban. Ők sem voltak tökèletesek,úgy ahogy èn sem.

2018. jún. 4. 01:12
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Talán pl. azért, amiért és ahogy itt a gyakon is megnyilvánulnak egyesek: farokvezéreltek, aberráltak, buták. A kislányok még azt sem tudják, hogy mitől lehet teherbe esni stb. Elszomorító!

Igen, mi is voltunk tinik, de nem d.gtunk össze-vissza 14 évesen és nem hajkurásztuk a fiúkat, meg nem sz.ptunk le senkit, akit aznap láttunk először etc.

Ja, és az iskolában megtanultunk helyesen írni magyarul, meg szöveget értelmezni, meg a tanárt tiszteltük és stb.

Igen, különbek vagyunk sok mai tinédzsernél - tisztelet a kevés intelligens kivételnek !

2018. jún. 4. 01:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Igazad van első!
2018. jún. 4. 01:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Akkor se tudom megérteni, ezt az örökös utálatot a generációk között. A mostani felnőtteknek egészen más tini koruk volt, mint a mostaniaknak. Hála ugye a fejlődő technikáknak.
2018. jún. 4. 01:44
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

"A mostani felnőtteknek egészen más tini koruk volt, mint a mostaniaknak. Hála ugye a fejlődő technikáknak."

Igen, "hála" a fejlődő technikának ma már a családokban nem beszélgetnek annyit egymással, mindenki a telefonjába, laptopjába temetkezik, a gyereket a TV neveli, meg a véres, netes akciójátékok, az fb-n egymást oltják és egymással versengenek, hogy kinek lesz hamarabb műszempillája meg ki veszíti el hamarabb a szüzességét, egyre több tini lesz öngyilkos, a suli estig tart, szabadidő zéró, friss levegőre meg csak akkor megy ki, ha épp shoppingolni indul a plázába.

Tényleg "csodálatos"!

2018. jún. 4. 01:56
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom azért mert vannak a problémásak és akkor ez nem is lenézés, rosszul fogalmazol te én azt gondolom.

Nekem is van tini rokonom, nem problémás, éli a kis életét, teszi a dolgát, rendes srác.

2018. jún. 4. 02:06
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen, sajnos egyre több manapság a problémás gyerek! :(
2018. jún. 4. 02:08
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
A problémás kölyköket a szüleik nevelték ilyennek, úgyhogy miért épp ők szapulják őket.
2018. jún. 4. 02:17
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Pont az a baj, hogy a problémás kölyköket nem nevelték, azért problémásak...!

És erről ez a csodálatos világ tehet, ahol 12 óráztatnak embereket biorobotokként a gyárakban, a gyerekeket meg kiszipolyozzák az iskolákban és mindenféle szennyel tömik a médiákon keresztül, aztán meg csodálkoznak, hogy nincs idejük egymásra meg a gyereknek semmirekellő k..va celeb a példaképe.

Ez a fene nagy fejlődés viszi az emberiséget a sírba!

2018. jún. 4. 02:22
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
A felnőttek mindig lenézték a tizenéveseket. Mégpedig azért, mert az átlag tizenéves igencsak buta és éretlen. Ehhez persze hozzá tartozik, hogy az átlag felnőtt is, csak ő azt hiszi, már tapasztalt és érett, pedig csak öreg. Mindez azt eredményezi, hogy a nem buta tinédzserek le vannak nézve.
2018. jún. 4. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!